reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

A co do samopoczucia - jak dzisiaj u Was?
Wstałam zdziwiona - zero mdłości, bólów głowy, nawet kawę wypiłam - jakbym nie była w ciąży. A teraz walczę o przetrwanie 😆

reklama

Załączniki

• 1746001854505.png
    1746001854505.png
    17,1 KB · Wyświetleń: 7
A co do samopoczucia - jak dzisiaj u Was?
Wstałam zdziwiona - zero mdłości, bólów głowy, nawet kawę wypiłam - jakbym nie była w ciąży. A teraz walczę o przetrwanie 😆
Ja straszne mdłości , na szczęście jescze wymiotów nie mam . Poprzednia ciąża całe 9 miesięcy zgagi i wymioty

Ciężko być na samym końcu, zazdroszczę Wam tych serduszkowych wizyt ❤️ naczytałam się o Waszych wizytach i sama zmieniłam termin z 12 maja na 8, będzie wtedy 6+0, mam nadzieję usłyszeć już serduszko. W ostatniej ciąży było nawet wcześniej 😊
Mam pytanie do dziewczyn, które trenują: jak robicie w ciąży? Ćwiczycie dalej czy odpuszczacie zupełnie? Ja amatorsko zupełnie podnoszę ciężary, mój trener mówi że mając na uwadze w jakiej formie ogólnej jestem to nie widzi nic przeciwko, wiadomo z odpowiednimi modyfikacjami. Ciekawa jestem Waszej opinii.
Dobrego dnia!
Byłam w poniedziałek na rowerze pojeździć i miałam później spięty brzuch wiec raczej aktywności z lekka tylko u mnie będą. Na basen lubię chodzić i po basenie nic mi się nie dzieje.

Hej dziewczyny, ja po wizycie, jest serduszko :)
Cudnie 😍 Kiedy następna ? Bo widzę że wiele z nas ma za dwa tygodnie. U mnie wczoraj jeszcze nie było serduszka więc idę za dwa tygodnie. Poszłabym wcześniej ale wyjeżdżam jutro na tydzień więc te kilka dni do wizyty wytrzymam :-)

To chyba tylko ja byłam u lekarza który kazał przyjść za 4 tygodnie.
Zastanawiam się czy iść w piątek, czy czekać do wtorku na wizytę na NFZ.
Partner jak zwykle rób jak uważasz. Tylko chce żebym prowadziła ciążę u tej co poprzednią.

Oby ta była łaskawsza i na mdłościach się skończyło 🙏🏻 będziesz chciała się wspomagać lekami w razie w?
Tak , w poprzedniej brałam xonvea na wymioty , bo była tragedia , rano budziłam się z wymiotami i tak cały dzień , cokolwiek zjadłam , już później nie mogłam patrzeć na jedzenie bo wiedziałam co mnie czeka. Na zgagę też brałam jakieś tabletki ale mało co mi pomagało . Natomiast xonvea polecam , dużo mi pomogła

Byłam w poniedziałek na rowerze pojeździć i miałam później spięty brzuch wiec raczej aktywności z lekka tylko u mnie będą. Na basen lubię chodzić i po basenie nic mi się nie dzieje.

Cudnie 😍 Kiedy następna ? Bo widzę że wiele z nas ma za dwa tygodnie. U mnie wczoraj jeszcze nie było serduszka więc idę za dwa tygodnie. Poszłabym wcześniej ale wyjeżdżam jutro na tydzień więc te kilka dni do wizyty wytrzymam :-)
19 maj u lekarza prowadzącego już docelowego :), potem co 3 tygodnie. Gdybym nie jechała do Afryki jutro na 2 tygodnie, to bym nie szła dzisiaj, ale chcialam zobaczyć czy jest na miejscu wszystko zanim będę podbijać pustynie :)

reklama
Do góry