reklama
SuperHej dziewczyny, ja po wizycie, jest serduszko![]()

Załączniki
Następna wizyta za 2 tyg ?Chociaż pęcherzyk nie wydaje się taki ładnie regularny, lekarz nic o tym nie wspominał. No nic, zobaczymy![]()
Ja straszne mdłości , na szczęście jescze wymiotów nie mam . Poprzednia ciąża całe 9 miesięcy zgagi i wymiotyA co do samopoczucia - jak dzisiaj u Was?
Wstałam zdziwiona - zero mdłości, bólów głowy, nawet kawę wypiłam - jakbym nie była w ciąży. A teraz walczę o przetrwanie![]()
Oby ta była łaskawsza i na mdłościach się skończyłoJa straszne mdłości , na szczęście jescze wymiotów nie mam . Poprzednia ciąża całe 9 miesięcy zgagi i wymioty

MamaR
Fanka BB :)
Byłam w poniedziałek na rowerze pojeździć i miałam później spięty brzuch wiec raczej aktywności z lekka tylko u mnie będą. Na basen lubię chodzić i po basenie nic mi się nie dzieje.Ciężko być na samym końcu, zazdroszczę Wam tych serduszkowych wizytnaczytałam się o Waszych wizytach i sama zmieniłam termin z 12 maja na 8, będzie wtedy 6+0, mam nadzieję usłyszeć już serduszko. W ostatniej ciąży było nawet wcześniej
Mam pytanie do dziewczyn, które trenują: jak robicie w ciąży? Ćwiczycie dalej czy odpuszczacie zupełnie? Ja amatorsko zupełnie podnoszę ciężary, mój trener mówi że mając na uwadze w jakiej formie ogólnej jestem to nie widzi nic przeciwko, wiadomo z odpowiednimi modyfikacjami. Ciekawa jestem Waszej opinii.
Dobrego dnia!
CudnieHej dziewczyny, ja po wizycie, jest serduszko![]()

Lwica1410
To chyba tylko ja byłam u lekarza który kazał przyjść za 4 tygodnie.
Zastanawiam się czy iść w piątek, czy czekać do wtorku na wizytę na NFZ.
Partner jak zwykle rób jak uważasz. Tylko chce żebym prowadziła ciążę u tej co poprzednią.
Zastanawiam się czy iść w piątek, czy czekać do wtorku na wizytę na NFZ.
Partner jak zwykle rób jak uważasz. Tylko chce żebym prowadziła ciążę u tej co poprzednią.
Tak , w poprzedniej brałam xonvea na wymioty , bo była tragedia , rano budziłam się z wymiotami i tak cały dzień , cokolwiek zjadłam , już później nie mogłam patrzeć na jedzenie bo wiedziałam co mnie czeka. Na zgagę też brałam jakieś tabletki ale mało co mi pomagało . Natomiast xonvea polecam , dużo mi pomogłaOby ta była łaskawsza i na mdłościach się skończyłobędziesz chciała się wspomagać lekami w razie w?
Roma_ntiko
19 maj u lekarza prowadzącego już docelowegoByłam w poniedziałek na rowerze pojeździć i miałam później spięty brzuch wiec raczej aktywności z lekka tylko u mnie będą. Na basen lubię chodzić i po basenie nic mi się nie dzieje.
CudnieKiedy następna ? Bo widzę że wiele z nas ma za dwa tygodnie. U mnie wczoraj jeszcze nie było serduszka więc idę za dwa tygodnie. Poszłabym wcześniej ale wyjeżdżam jutro na tydzień więc te kilka dni do wizyty wytrzymam :-)
reklama
Artemida90
U mnie rano spoko, ale teraz mam bóle z lewej strony lędźwi… jaki kłujący bólA co do samopoczucia - jak dzisiaj u Was?
Wstałam zdziwiona - zero mdłości, bólów głowy, nawet kawę wypiłam - jakbym nie była w ciąży. A teraz walczę o przetrwanie![]()

Podziel się: