reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja myślę, że do powtórki. Beta jak na 11dpo trochę mała, ale równie dobrze może już się coś zaczynać dziać. Natomiast ten spadek progesteronu nie nastraja optymistycznie 😔

Też tak mi się wydaje, że beta mogłaby być wyższa jak na te 11dpo.

A jesteś pewna, że to 11dpo a nie wcześniej?

Gdzieś wyczytałam, że szanse na zajście w ciążę w pierwszym cyklu starań wynoszą przeciętnie ok. 20–25% i kurczę jak to jest mało 🙈 my mamy takie trochę założenie, starać się 5 cykli, jak nie wyjdzie to trudno (nie jest nam źle z jednym dzieckiem, ale gdzieś tam zawsze było marzenie o 3, także 2 byłaby w sam raz 😅)

Ostatnio wyszło za pierwszym razem, ale po drodze gdzieś tam kilka rzeczy się wydarzyło więc ciekawe jak to będzie tym razem

A tu na rozluźnienie 🤣

IMG_8717.jpeg

Okres ze mną pogrywa, ostatnie kilka dni bolało mnie podbrzusze, momentami tak że myślałam o wzięci leków a dziś cisza i spokój 🙃 jutro beta więc będzie czarno na białym że nie ma ciąży

Gdzieś wyczytałam, że szanse na zajście w ciążę w pierwszym cyklu starań wynoszą przeciętnie ok. 20–25% i kurczę jak to jest mało 🙈 my mamy takie trochę założenie, starać się 5 cykli, jak nie wyjdzie to trudno (nie jest nam źle z jednym dzieckiem, ale gdzieś tam zawsze było marzenie o 3, także 2 byłaby w sam raz 😅)

Ostatnio wyszło za pierwszym razem, ale po drodze gdzieś tam kilka rzeczy się wydarzyło więc ciekawe jak to będzie tym ra
5 Cykli to w sumie nie tak dużo teraz tak myślę jak już zleciało:D ginekolog mnie ostatnio uspokajała,że do roku mogą starania potrwać

reklama
Do góry