niezapominajka876
Fanka BB :)
Tak, koniecznie jutro do powtórzeniaMyślę, że jutro trzeba powtórzyć i będzie już więcej wiadomo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, koniecznie jutro do powtórzeniaMyślę, że jutro trzeba powtórzyć i będzie już więcej wiadomo.
Ja myślę, że do powtórki. Beta jak na 11dpo trochę mała, ale równie dobrze może już się coś zaczynać dziać. Natomiast ten spadek progesteronu nie nastraja optymistyczniePobranie jest wczoraj, najprawdopodobniej 11 dpo
Ja myślę, że do powtórki. Beta jak na 11dpo trochę mała, ale równie dobrze może już się coś zaczynać dziać. Natomiast ten spadek progesteronu nie nastraja optymistycznie![]()
Tak, mi się wydaje. Chociaż według testów owu pik był dwa razy w 15 i 16 dcTeż tak mi się wydaje, że beta mogłaby być wyższa jak na te 11dpo.
A jesteś pewna, że to 11dpo a nie wcześniej?
No u mnie to samo, nie ma nie ma, kreski ledwo widoczne na teście i nagle bach pikJa robiłam sobie 3 razy dziennie i racja, pik łatwo przegapić. Dwa ostatnie cykle wyłapałam go popołudniu ok. 14.
5 Cykli to w sumie nie tak dużo teraz tak myślę jak już zleciałoGdzieś wyczytałam, że szanse na zajście w ciążę w pierwszym cyklu starań wynoszą przeciętnie ok. 20–25% i kurczę jak to jest małomy mamy takie trochę założenie, starać się 5 cykli, jak nie wyjdzie to trudno (nie jest nam źle z jednym dzieckiem, ale gdzieś tam zawsze było marzenie o 3, także 2 byłaby w sam raz
)
Ostatnio wyszło za pierwszym razem, ale po drodze gdzieś tam kilka rzeczy się wydarzyło więc ciekawe jak to będzie tym ra
5 cykli to malutko5 Cykli to w sumie nie tak dużo teraz tak myślę jak już zleciałoginekolog mnie ostatnio uspokajała,że do roku mogą starania potrwać