Asiula1304
Fanka BB :)
Ja na czekoladę obecnie to
całkowicie mi przeszła ochota. Za to dziś ruskie ze skwarkami wjechały aż miło
a co do picia - ja mam takie pragnienie, że masakra. Piję dużo więcej niż normalnie - i sikam niestety też 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już wiem, co jutro wjedzie na obiadJa na czekoladę obecnie tocałkowicie mi przeszła ochota. Za to dziś ruskie ze skwarkami wjechały aż miło
a co do picia - ja mam takie pragnienie, że masakra. Piję dużo więcej niż normalnie - i sikam niestety też
![]()
Przy takich wartościach nie bada się bety tylko patrzy na usg a serce mogło dopiero co wystartować skoro to było 6+0Już wiem, co jutro wjedzie na obiad
Dziewczyny bardzo się stresuję. Jutro idę na „awaryjne” USG, bo we wtorek na izbie przyczepili się, że serduszko w 6+0 za wolno bije (fhr 80/min). Dodatkowo przyrost bety też nie do końca dobry. Późno zaczęłam się chyba badać… bo było to 5+3.
23.04 12659
25.04 20395
28.04 30108
I już sama nie wiem… to są duże wartości i nie muszą się podwajać co 48h, ale jakoś do tych 12tys. doszło, więc wszystko przed tym było dobrze… wczoraj miałam mdłości, ale tylko przez kilka godzin, a nie jak wcześniej przez cały dzień. Dzisiaj dosłownie lekkie i też przez chwilę. I już panika, że znikają mi objawyAle głowa mnie nadal boli, piersi…
Stresuję się co jutro zobaczę. W marcu poroniłam, ogólnie mam 2 straty już za sobą. Pierwsza w 10 tygodniu, druga Biochem. Dodatkowo szwagierka miała identyczną sytuację jak ja, że beta jej nie przyrastała książkowo (ale miała niższe zdecydowanie wartości, 2-3 cyfrowe) i serduszko pojawiło się później i biło za wolno, potem coraz wolniej i koniec… wczoraj i przedwczoraj byłam pełna optymizmu, a dzisiaj stres![]()
Ja mam kolejną wizytę 27.05 i prenatalne 6.06.Wizyty
2 Maj
@Smolna
5 Maj
@Mamaporazdrugii
6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11
7 Maj
@Artemida90
8 Maj
@Ola997
@aaleksa
9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa
14 Maj
@KarolinaKS
15 Maj
@MamaR
@penguinlicious
19 Maj
@Roma_ntiko
22 Maj
@natalia16!
28 Maj
@Melania77
20 Czerwca
@Margaretka92
Badanie Prenatalne
11 czerwca - @natalia16!
Dziewczyny niewiem czy wszystkie terminy wpisałam,
Jeżeli chcecie to podajcie, zanim pójdzie na pierwszą stronę![]()
To samo sobie powtarzam jak mantrę, a mimo to dzisiaj mam silne wrażenie, że jednak coś jest nie takPrzy takich wartościach nie bada się bety tylko patrzy na usg a serce mogło dopiero co wystartować skoro to było 6+0
Umnie w poniedziałek lekarz powiedział że serce bije ale wolnoTo samo sobie powtarzam jak mantrę, a mimo to dzisiaj mam silne wrażenie, że jednak coś jest nie tak![]()
To ja mam jeszcze 5.05 wizytę u swojego gina prowadzącego i po cichu liczę na założenie karty ciążyWizyty
2 Maj
@Smolna
5 Maj
@Mamaporazdrugii
6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11
7 Maj
@Artemida90
8 Maj
@Ola997
@aaleksa
9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa
14 Maj
@KarolinaKS
15 Maj
@MamaR
@penguinlicious
19 Maj
@Roma_ntiko
22 Maj
@natalia16!
27 Maj
@Malyna92
28 Maj
@Melania77
20 Czerwca
@Margaretka92
Badanie Prenatalne
6 czerwiec
@Malyna92
11 czerwiec @natalia16!
Ale coś się dzieje czy złapałaś schize?To samo sobie powtarzam jak mantrę, a mimo to dzisiaj mam silne wrażenie, że jednak coś jest nie tak![]()
jestes wielka - lepiej bym tego nie zrobiłaWizyty
2 Maj
@Smolna
5 Maj
@Mamaporazdrugii
@penguinlicious
6 Maj
@marietta2112
@monia_13a
@meksykanka11
7 Maj
@Artemida90
8 Maj
@Ola997
@aaleksa
9 Maj
@Mama2025Kasia
@Polinaa
14 Maj
@KarolinaKS
15 Maj
@MamaR
@penguinlicious
19 Maj
@Roma_ntiko
22 Maj
@natalia16!
27 Maj
@Malyna92
28 Maj
@Melania77
20 Czerwca
@Margaretka92
Badanie Prenatalne
6 czerwiec
@Malyna92
11 czerwiec @natalia16!