reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dziewczyny dzięki Wam się dowiedziałam, że w złym miejscu mam testy owulacyjne w aplikacji. Da się to jakoś zmienić? Nie mam już tych testów bo wyrzuciłam :(

I drugie pytanie, jeśli mam już spadek LH to znaczy, że przegapiłam pik czy może być taka sinusoida?

Dziewczyny dzięki Wam się dowiedziałam, że w złym miejscu mam testy owulacyjne w aplikacji. Da się to jakoś zmienić? Nie mam już tych testów bo wyrzuciłam :(

I drugie pytanie, jeśli mam już spadek LH to znaczy, że przegapiłam pik czy może być taka sinusoida?
Ja tak miałam, z tym że mam to zestawione z obrazem USG - testy mi zaczynały ciemnieć, kiedy rósł mi pęcherzyk na lewym jajniku, który zapadł się w 12 dc, w 14 dc pojawił się pęcherzyk na prawym, który koniec końców dał owulację 😄 z tym że gdyby nie USG łatwo byłoby przegapić pij, bo jak widać testy nie barwiły się nie wiadomo jak
Testy easyhome

Załączniki

• IMG_5738.jpeg
    IMG_5738.jpeg
    464,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Nie mozesZ tak mówić ani myśleć 🥺 a co ja mam powiedzieć ? Mam co prawda dwie córki poszlo w miarę szybko.. pierwsza się urodziła po kilku latach chcieliśmy kolejne i co ? Nie szło .. okazało się że mam raka tarczycy w kwietniu 2015 operacja i za zgodą lekarza w październiku ,2015 pojawiły się 2 kreski. Balam się cholernie .. udało się . Jest druga. i tak po 7 latach chcieliśmy kolejne i co ? Same straty ... A najbardziej to bolała mnie ost strata. W 2024. Szłam na zwyczajne kontrolne usg w 17 tyg ciąży i dziecko było martwe. Na prenatalnych wszystko było dobrze . Musiałam urodzić pożegnać się pochować .ból zawód serce pękło.
Nie życzę nikomu . Naprawdę nikomu.
Ale czas niestety płynie ...wypłakałam a wręcz wykrzyczałam co we mnie siedziało . I dzięki mężowi /rodzicom podniosłam się i chociaż cholernie się boje to staramy się . Owszem gdzieś z tyłu głowy siedzi że może już nie powinniśmy ale szybko otrzepuje się i myślę o tym że będę mieć to dziecko naszego kolejne wymarzone 🥹
Dlatego te które to czytają wkoncu musi się nam udać i będziemy tulić ♥️ i nie może tak myśleć że z innym/inna by się udało .. nie wiemy tego . Ja jestem takiego zdania że Los nie przypadkowo tak układa nam scenariusze poprostu wie że jesteśmy twardzi i damy radę bo inni by polegli 💪🏻
"ZAWSZE PO BURZY WYJDZIE SLONCE " 🤗
Współczuję straty na tak późnym etapie :( czy wiadomo co było przyczyną? Masz zalecenie heparyny w kolejnej ciąży?

Nie mozesZ tak mówić ani myśleć 🥺 a co ja mam powiedzieć ? Mam co prawda dwie córki poszlo w miarę szybko.. pierwsza się urodziła po kilku latach chcieliśmy kolejne i co ? Nie szło .. okazało się że mam raka tarczycy w kwietniu 2015 operacja i za zgodą lekarza w październiku ,2015 pojawiły się 2 kreski. Balam się cholernie .. udało się . Jest druga. i tak po 7 latach chcieliśmy kolejne i co ? Same straty ... A najbardziej to bolała mnie ost strata. W 2024. Szłam na zwyczajne kontrolne usg w 17 tyg ciąży i dziecko było martwe. Na prenatalnych wszystko było dobrze . Musiałam urodzić pożegnać się pochować .ból zawód serce pękło.
Nie życzę nikomu . Naprawdę nikomu.
Ale czas niestety płynie ...wypłakałam a wręcz wykrzyczałam co we mnie siedziało . I dzięki mężowi /rodzicom podniosłam się i chociaż cholernie się boje to staramy się . Owszem gdzieś z tyłu głowy siedzi że może już nie powinniśmy ale szybko otrzepuje się i myślę o tym że będę mieć to dziecko naszego kolejne wymarzone 🥹
Dlatego te które to czytają wkoncu musi się nam udać i będziemy tulić ♥️ i nie może tak myśleć że z innym/inna by się udało .. nie wiemy tego . Ja jestem takiego zdania że Los nie przypadkowo tak układa nam scenariusze poprostu wie że jesteśmy twardzi i damy radę bo inni by polegli 💪🏻
"ZAWSZE PO BURZY WYJDZIE SLONCE " 🤗
Bardzo mi przykro, że tak późno straciłaś ciążę 🥺 tylko wkoło słychać, że innym się udaje… w tym tygodniu miałam rozkminę z dziewczyną z pracy „kurde, a Ilona to nie wraca do pracy po urodzeniu tej małej?” „Coś Ty, ona to już do drugiego porodu się szykuje” i we mnie w środku 💔
Po moich trzech stratach z 0 dzieci na koncie jeszcze jakaś nadzieja się we mnie tli 🥲 Ostatnie zdanie to moje motto, dlatego dalej walczymy 💪🏻

Ja wczoraj czułam się totalnie miesiączkowo, nawet na noc założyłam już kubeczek, a tutaj zonk, czysto 🫣 w popłochu zaczęłam szukać jakiegokolwiek testu, ale jak na złość żaden mi nie został. Chyba nie ma co się nakręcać, pewnie i tak przyjdzie dzisiaj w nocy albo jutro 🥲

Ja wczoraj czułam się totalnie miesiączkowo, nawet na noc założyłam już kubeczek, a tutaj zonk, czysto 🫣 w popłochu zaczęłam szukać jakiegokolwiek testu, ale jak na złość żaden mi nie został. Chyba nie ma co się nakręcać, pewnie i tak przyjdzie dzisiaj w nocy albo jutro 🥲
Tego nie wiesz! 🌺

reklama
Do góry