reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Któraś się wypowie ? Robiłam w 20dc, dzisiaj. Bez ogródek proszę i tak jestem załamana 🤣

Załączniki

• Screenshot_20250514-174649.png
    Screenshot_20250514-174649.png
    64 KB · Wyświetleń: 106
Któraś się wypowie ? Robiłam w 20dc, dzisiaj. Bez ogródek proszę i tak jestem załamana 🤣
Owulacji jeszcze nie było, ale jak się nie monitorowałaś to może on po prostu dopiero zaczyna odbijać? Jak chcesz mieć szerszy obraz to zbadaj za kilka dni, jak będzie rósł to po prostu miałaś późno owulację.

Owulacji jeszcze nie było, ale jak się nie monitorowałaś to może on po prostu dopiero zaczyna odbijać? Jak chcesz mieć szerszy obraz to zbadaj za kilka dni, jak będzie rósł to po prostu miałaś późno owulację.

Myślę właśnie czy iść jutro czy w piątek, wtedy będzie jasne wszystko. Bo owu wg apki co wiadomo jest loterią pokazywało mi na niedzielę.

Myślę właśnie czy iść jutro czy w piątek, wtedy będzie jasne wszystko. Bo owu wg apki co wiadomo jest loterią pokazywało mi na niedzielę.
Apka to wiesz :) to tylko wylicza na podstawie wcześniejszych danych. Więc będzie się sprawdzać w miarę tylko przy regularnych cyklach. Tak bym zrobiła na Twoim miejscu - poszła w piątek. Będziesz miała jasność.

reklama
Do góry