karolinaaax
Zaciekawiona BB
Hahah to może jest dla mnie jeszcze jakaś szansa w tym miesiącuMi przed ciąża taki pms wjechał że szok .
Boże okropna byłam.
Teraz wróciłam do normalności

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah to może jest dla mnie jeszcze jakaś szansa w tym miesiącuMi przed ciąża taki pms wjechał że szok .
Boże okropna byłam.
Teraz wróciłam do normalności
Owulacji jeszcze nie było, ale jak się nie monitorowałaś to może on po prostu dopiero zaczyna odbijać? Jak chcesz mieć szerszy obraz to zbadaj za kilka dni, jak będzie rósł to po prostu miałaś późno owulację.Któraś się wypowie ? Robiłam w 20dc, dzisiaj. Bez ogródek proszę i tak jestem załamana![]()
I jak się skończyło?U mnie to się tak szybko właśnie działo, sobota o 16 kreska ciemniała a o 23 już jej nie było, aż się zdziwiłam
To już raczej spakowy jest.albo dopiero rośnie jak pozna owulacja. To zależy jakie długie cykle .?Któraś się wypowie ? Robiłam w 20dc, dzisiaj. Bez ogródek proszę i tak jestem załamana![]()
Owulacji jeszcze nie było, ale jak się nie monitorowałaś to może on po prostu dopiero zaczyna odbijać? Jak chcesz mieć szerszy obraz to zbadaj za kilka dni, jak będzie rósł to po prostu miałaś późno owulację.
Miałaś monitoring owulacji? Wiesz, kiedy była? Albo dopiero jest chwilka po owulacji, albo już spada na okresKtóraś się wypowie ? Robiłam w 20dc, dzisiaj. Bez ogródek proszę i tak jestem załamana![]()
Apka to wieszMyślę właśnie czy iść jutro czy w piątek, wtedy będzie jasne wszystko. Bo owu wg apki co wiadomo jest loterią pokazywało mi na niedzielę.
Miałaś monitoring owulacji? Wiesz, kiedy była? Albo dopiero jest chwilka po owulacji, albo już spada na okres
Były seksy piątek sobota niedziela, teraz czekam na testowanko czy coś z tego wyniknieI jak się skończyło?