reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

No ja mam trochę dziwnych emocji w sobie...raz że na bank nic, za chwilę, że może coś....ale z przewaga, że nic z tego.
Nawet mam już w koszyku testy owulacyjne, także nastawiam się na kolejny miesiąc raczej niż na pozytywna bete🫣
Rozumiem Cię doskonale, każdy cień który się wypatrzy, nawet jeśli tylko ty go widzisz daje iskierkę nadziei w głowie. Rozsądek mówi, pewnie nic z tego ale serce no cóż…
Ale ! Trzymam mocno kciuki ❤️ żeby Twój cień był pozytywną betą ❤️

reklama
Bez przesady. Masz jeszcze czas, ja 37 i dzieci stan 0. Dwa biochemy jedynie, a wierzę, że jeszcze będę mamą.
Dla kogoś jest ok że urodzi kolo 38 ,39.czy 40 lat .dla mnie nie.
I to jest całkiem zrozumiałe że któraś kobieta nie chce rodzic tak późno. Moja siostra urodziła w wieku 44 lat ,ja bym się nie odważyła w tym wieku mieć dziecka .Bo dla mnie to już jest za późno.

Dziewczyny, nie możemy tracić nadziei. @Paula. sz 36 lat to młoda laska ;-), poza tym do końca roku masz jeszcze spory bufor czasowy, Kochana! 🩷 @Lunaa09 jak Twoja beta, masz wyniki? @marietta2112 o Ciebie się modliłam, żeby już była zerowa, żebyś mogła wrócić do działania. 💛 @Patii26 daj znać czy wytrzymasz do jutra czy sikasz po południu :D.
Beta z dziś 1,58, chyba ok czy musi być0? Dziękuję @kami1094 ze pytasz.
Myślę, że w końcu niedługo przyjdzie normalny okres i będzie można próbować, łykam witaminki i czekam cierpliwie.
Wczoraj bardzo mocno czułam kłucie ale w prawym jajniku, a ostatnie cykle głównie lewy. Mam nadzieję, że oba są teraz odblokowane i kolejne cykle będą należeć do mnie.
Oby już bez strat.
1000136123.jpg

Myślę, że w końcu niedługo przyjdzie normalny okres i będzie można próbować, łykam witaminki i czekam cierpliwie.
Wczoraj bardzo mocno czułam kłucie ale w prawym jajniku, a ostatnie cykle głównie lewy. Mam nadzieję, że oba są teraz odblokowane i kolejne cykle będą należeć do mnie.
Oby już bez strat.
Zobacz załącznik 1704980
Tego Ci życzę ❤️ obie jesteśmy po dwóch biochemach, więc niech w końcu uśmiechnie się do na słońce 😊

I to jest całkiem zrozumiałe że któraś kobieta nie chce rodzic tak późno. Moja siostra urodziła w wieku 44 lat ,ja bym się nie odważyła w tym wieku mieć dziecka .Bo dla mnie to już jest za późno.
Nie zawsze ma się wybór, że macierzyństwo jest wczesne czy późne. Chciałam raczej pocieszyć, że są osoby takie jak ja, które jeszcze nigdy mamą nie byly a maja więcej lat.
Oczywiście to sprawa indywidualna.

Oby już bez strat.
Zobacz załącznik 1704980

Powinno być ze znakiem mniejszości, ale to pewnie kilka dni i spanie do tego 0

Moja Mama urodziła siostrę w wieku 43 lat i spoko. Natomiast ja Ciebie rozumiem. Ogólnie we wrześniu mam 32 lata. Jeśli nie znajdę w ciążę do Max 34, żeby na poród ewentualnie przypadało 35 to też nie chce więcej bo jednak też trzeba żyć. Młodo urodziłam 1 dziecko jak miałam 21 lat więc na stare lata marzy mi się Ibiza, Malediwy ( bez dzieci tylko z moim) itd ;)

reklama
Do góry