Kasienkaol
Fanka BB :)
Czy Wy po transferze w tych pierwszych 3/4 dniach oszczędzałyście się jakoś bardziej? Mam na rozpisce aby się oszczędzać 1/4 dpt, a później normalnie, i włączyć nawet treningi jeżeli były.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy się wyrobie przed pracą z badaniem. Ale to bez ciśnienia już mam, bo widzę że ta kreska ciemnieje mi jak szalona.nie będziesz sprawdzać w czwartek?
Ja na pierwsze 4 dni wzięłam sobie wolne ( w zasadzie dwa bo zahaczyłam jescze o sobotę niedzielę). Leżałam, robiłam krótkie spacery, starałam się nic nie podnosić i jak najmniej napinać mięśnie brzucha. Typowo oszczędny styl życia.Czy Wy po transferze w tych pierwszych 3/4 dniach oszczędzałyście się jakoś bardziej? Mam na rozpisce aby się oszczędzać 1/4 dpt, a później normalnie, i włączyć nawet treningi jeżeli były.
kurde…. Jachyba oszaleje…. Zastanawiam się czy kosiarkę odpalić…. Ale chyba zrezygnuje, zostawię to na nast, tydzień. Masakra….Ja na pierwsze 4 dni wzięłam sobie wolne ( w zasadzie dwa bo zahaczyłam jescze o sobotę niedzielę). Leżałam, robiłam krótkie spacery, starałam się nic nie podnosić i jak najmniej napinać mięśnie brzucha. Typowo oszczędny styl życia.
więc… powodzenia w nowym cykluCześć
Dostałam okres więc umówiłam wizytę zgodnie z zaleceniami i mam ją 4 czerwca![]()
Cześć Dziewczyny, ja dziś zaczynam swoją pierwszą stymulację. Za tydzień monitoring. Trzymajcie kciuki!