reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Tutaj nic nie ma.
A druga taka biała co to jest ? W pierwszej ciąży wychodziła biała biel albo szara pierwsze testy . Dopiero po paru dniach różowaTutaj nic nie ma.
Lady Loka
Ale kreska powinna być rózowa.A druga taka biała co to jest ? W pierwszej ciąży wychodziła biała biel albo szara pierwsze testy . Dopiero po paru dniach różowa
Może i powinna ale w pierwszej ciąży nie miałam takiego koloru a obok leży synAle kreska powinna być rózowa.
Miałam ale dopiero 3 test po około godzinie tygodnia od testowania źle powiedziałamMoże i powinna ale w pierwszej ciąży nie miałam takiego koloru a obok leży syn![]()
LiliankaKornelka
kupiłabym na twoim miejscu jeszcze 1-2 testy i je zrobiłaMiałam ale dopiero 3 test po około godzinie tygodnia od testowania źle powiedziałam
Lady Loka
Co oznacza tylko to, ze na etapie robienia pierwszych testów ciąży jeszcze nie było, za to ruszyła później i dlatego potem miałaś kreskiMiałam ale dopiero 3 test po około godzinie tygodnia od testowania źle powiedziałam

Natomiast biały test nie oznacza potencjalnej ciązy, oznacza, że na ten moment jej nie ma.
loumarie
Może i powinna ale w pierwszej ciąży nie miałam takiego koloru a obok leży syn![]()
To skoro z takiej kreski leży syn, to czemu nas pytasz?
To jest pole do wybarwienia.
reklama
Sok z żuka
To nie jest pozytywny test. Te kreski tylko pokazuja gdzie powinna być różowa kreska.