reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, może juz kiedyś pytałam, macie jakieś opinie o Boci.anie Szczecin? Jak PC albo Bacz. od trudnych przypadków?
A może któraś poleca Invic.te którąś? Z dobrym labem embrio i lekarza?
Mam porównanie Inv.Pz z N. Waw. To jak laby się różnią...z 17 dojrzałych 3 blasty vs 5 dojrzalych 4 blasty. Efekt ten sam ale i tak...
Zastanawiamy się nad miejscem, albo zostaniemy gdzie jestesmy..
Ja jestem w Bocianie Szczecin, ale na razie za duzo nie mogę sie wypowiedzieć, bo mam 3 transfery z beta 0 i to raczej nie wina kliniki, tylko zarodków. Sama jestem ciekawa jaki będą mieli na nas plan na 2 procedurę, która tez pewnie rozpocznie się w sierpniu.

reklama
Hej dziewczyny, czy ktoras z Was ma doswiadczenia z Bocianem lub Novum w Warszawie? Moze powiecie, ktorego lekarza wybrac a ktorego unikac? ;) z gory dziekuje.

Cześć dziewczyny, mam do sprzedania zastrzyki Elonva, Menopur 1200 i Gonal 900, jednak są to leki, które trzeba przechowywać w lodówce więc najlepiej gdyby był to ktoś z woj. podkarpackiego. Leki nieotwierane, sprzedam po cenie z refundacji.
Gdyby któraś potrzebowała i była zainteresowana to zapraszam priv 🙂

Właśnie, dziewczyny. Mi zostały trzy opakowania Accofilu 30 mln j./0.5ml (po 5 ampułkostrzykawek/op). Lekarka albo założyła, że nie uda się za pierwszym podejściem 🙈 albo hojnie mnie podliczyła 😝
Apteka tego nie przyjmie z powrotem, nie?

Właśnie, dziewczyny. Mi zostały trzy opakowania Accofilu 30 mln j./0.5ml (po 5 ampułkostrzykawek/op). Lekarka albo założyła, że nie uda się za pierwszym podejściem 🙈 albo hojnie mnie podliczyła 😝
Apteka tego nie przyjmie z powrotem, nie?
Chyba można oddać jak przeterminowane leki? Dla mnie większy problem to zużyte strzykawki 🙄

Chyba można oddać jak przeterminowane leki? Dla mnie większy problem to zużyte strzykawki 🙄
Nie, właśnie są jeszcze ważne do przyszłego roku.
No nic, znajoma w jakoś w lipcu/sierpniu będzie podchodzić do transferu, a też ma przepisany Accofil, to może jej odsprzedam, jak będzie chciała.
A zużyte strzykawki to chyba do PSZOKu można oddać, nie? Też mam pełen pojemniczek, muszę się wybrać któregoś dnia.

Nie, właśnie są jeszcze ważne do przyszłego roku.
No nic, znajoma w jakoś w lipcu/sierpniu będzie podchodzić do transferu, a też ma przepisany Accofil, to może jej odsprzedam, jak będzie chciała.
A zużyte strzykawki to chyba do PSZOKu można oddać, nie? Też mam pełen pojemniczek, muszę się wybrać któregoś dnia.
Tak, ja się kiedyś wybrałam akurat głównie ze starymi ubraniami, ale też właśnie ze strzykawkami i chyba cały Kraków wpadł na podobny pomysł w tym samym czasie, bo dawno się tak nie wystałam 🫣 potem mi koleżanka powiedziała że są jakieś auta podstawiane przy Urzędzie Miasta gdzie można oddać te strzykawki. Ale jeszcze nie testowałam 😁

reklama
Tak, ja się kiedyś wybrałam akurat głównie ze starymi ubraniami, ale też właśnie ze strzykawkami i chyba cały Kraków wpadł na podobny pomysł w tym samym czasie, bo dawno się tak nie wystałam 🫣 potem mi koleżanka powiedziała że są jakieś auta podstawiane przy Urzędzie Miasta gdzie można oddać te strzykawki. Ale jeszcze nie testowałam 😁
Właśnie ja się dzisiaj o tych mobilnych PSZOKach dowiedziałam z plakatu na przystanku 😅 I się okazuje, że w soboty popołudniami stoi 1,5h na parkingu przy centrum handlowym 10min spacerkiem ode mnie 🙈

Do góry