Piękne wieściJa już po usg, wszystko ok, dzieciątko zdrowe, rośnie jak na drożdżach - wyprzedza o 5 dni termin porodu. No i czekamy na drugiego synkanie jest mi dane być mamą dziewczynki - zostaje mi tylko kocia córka.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne wieściJa już po usg, wszystko ok, dzieciątko zdrowe, rośnie jak na drożdżach - wyprzedza o 5 dni termin porodu. No i czekamy na drugiego synkanie jest mi dane być mamą dziewczynki - zostaje mi tylko kocia córka.
Uuuuu, duże te twoje dziołchyNa wizycie wszystko okdziewczynki ważą po 2,3 kg szyjka trzyma się ma 2,4cm, następna wizyta za tydzień i to chyba będzie już ostatnia
A Ty jak się czujesz ?
Noooo i pięknie !!! Trzymamy kciukiHej
Dziś jadę zabrać ostatniego. Trzymajcie kciuki
![]()
Daje radę@marzycielko super, że szyjka się trzyma, czyli jak widać to że się trochę skróciła, nie oznacza, że skraca się cały czasjuż niedługo będziesz miała swoje dziewczynki obok
@Ruda08 wlasnie co u Ciebie? Jak ogarniasz życie z dwójka w domu i dwójka w brzuchu? Twoje dzieci nie chodzą do placówki żadnej? Sama z nimi zostajesz, masz jakąś pomoc? Kiedy plany powrotu do Polski?
@Artemida90 kciuki za USG![]()
Ja cały czas czuję się dobrzeUuuuu, duże te twoje dziołchy. A Ty jak się czujesz ? Odczuwasz już te wszystkie kilogramy i rozpychające się dziewczyny ?
Cały czas czuje się świetnie. Jedyna zmiana co do poprzednich ciąż to fakt, iż nie mogę stać. Od razu robi mi się słabo. Chodzić, spacerować, siedzieć.. nie ma problemu ale jak stoję to od razu mnie odcina![]()
Już 17tcDaje radęczasami mam ochotę je wystawić za drzwi ale tylko na chwile
. I nie, nie chodzą do żadnej placówki
Ta ciąża jest dla mnie łaskawa, więc narazie śmigam i oby jak najdłużej.
Planujemy po porodzie już zjechać. Także za dużo czasu nam nie zostało. A sama wiesz pewnie po sobie, że czas leci jak szalony
.
Już jestem w 17 tc .. a niedawno był transfer
A jak u Ciebie ? Jak się czujesz ? Bierzesz albo brałaś coś na problemy immunologiczne ?
Ja czuję się bezobjawowo, jestem po prenatalnych i za tydzień mam wizytę u prowadzącego w moim mieście- czekam na potwierdzenie, bo wstępnie z USG wychodzi, że będzie dziewczynkaDaje radęczasami mam ochotę je wystawić za drzwi ale tylko na chwile
. I nie, nie chodzą do żadnej placówki
Ta ciąża jest dla mnie łaskawa, więc narazie śmigam i oby jak najdłużej.
Planujemy po porodzie już zjechać. Także za dużo czasu nam nie zostało. A sama wiesz pewnie po sobie, że czas leci jak szalony
.
Już jestem w 17 tc .. a niedawno był transfer
A jak u Ciebie ? Jak się czujesz ? Bierzesz albo brałaś coś na problemy immunologiczne ?
Dziekuje zobaczymy co najbliższy czas nam przyniesie. Czy masę radości czy trochę smutku...Noooo i pięknie !!! Trzymamy kciuki![]()
Mam synka z lipcowego transferu![]()