Lady Loka
Fanka BB :)
A to u nas prywatne mają po 2 tygodnie wolnego, a publiczne nawet całe wakacje.Mam doświadczenie ze żłobkiem prywatnym, który jest otwarty cały rok. Publiczny u mnie - tak jak mówisz - ma przerwę i to przez 3 tygodnie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to u nas prywatne mają po 2 tygodnie wolnego, a publiczne nawet całe wakacje.Mam doświadczenie ze żłobkiem prywatnym, który jest otwarty cały rok. Publiczny u mnie - tak jak mówisz - ma przerwę i to przez 3 tygodnie![]()
szczerze to nie wiem ale wiadomo że jak będzie w domu to i chorób będzie mniej. Oczywiście nie tu o jakichś przeziębieniach tylko gdzie dziecko zachowuje się w miarę normalnieA nianie biorą chore dzieci? Pytam serio; bez podtekstów
U nas żłobek prywatny zamknięty cały miesiąc. Tak samo jak przedszkole.No tak, to sytuacje losowe, u nas pediatra reż wredy wypisuje opiekę. Wyjazdy zaplanowalismy w tym samym czasie, żłobki też są zamknięte w wakacje na 2 tygodnie.
Mi by przykro też nie było, ale jak byłam z dziećmi codziennie cały czas, to nie miałam cierpliwości. Jak poszłam do pracy, a one do żłobka, to zdecydowanie mniej się denerwowałam. Szkoda mi było czasu na nerwy, skoro pół dnia ich nie widywałamJa to miałam czasem tak, że jak młoda zabierałam ze żłobka i widziałam że siedzi u pani na kolanach przytulona to mi przykro było, że to ja nie przytyłam. Wcale by mi nie było przykro gdybym z nią była do czasu pójścia do przedszkola.