reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Nieśmiało się przywitam z betą 152.
Mam 2 córki z in vitro. Teraz byłam w trakcie procedury. 16go miałam punkcję jajników (7 zarodków) i czekałam na miesiączkę przed transferem ale się nie doczekałam. W czwartek idę zrobić przyrost.
Wow super! Ale niespodzianka 😄
Na kiedy byłby termin wg om?

Ja ogólnie jestem po trzeciej becie, wydaje się być wszystko ok, beta w piątek miała ok 3 tys więc nie chce już więcej badac, termin prywatnie do ginka mam na 11 sierpnia a na nfz 19 😊 jestem po 2 poronieniach w ciągu roku z kawalkiem, więc są obawy...
Dodatkowo mam 40 lat więc taki ostatni dzwonek dla mnie 😊

Wow super! Ale niespodzianka 😄
Na kiedy byłby termin wg om?
U mnie Om to ciężko bo nie rosły pęcherzyki i dłużej była stymulacja więc coś między 6 a 9 kwietnia (obstawiam 7.04)
Ja będę miała albo wywoływany albo cc w 39tc więc pewnie sam początek kwietnia - na pryma aprilis 😂

Ja ogólnie jestem po trzeciej becie, wydaje się być wszystko ok, beta w piątek miała ok 3 tys więc nie chce już więcej badac, termin prywatnie do ginka mam na 11 sierpnia a na nfz 19 😊 jestem po 2 poronieniach w ciągu roku z kawalkiem, więc są obawy...
Dodatkowo mam 40 lat więc taki ostatni dzwonek dla mnie 😊
Też mam 40 lat 😊

Najstarsza córka ma wadę genetyczną więc na bank czeka mnie amnio.
Jutro mam konsultacje z ginem z kliniki (mój na urlopie więc z innym) bo ja na heparynie całą ciąże będę

reklama
Też mam 40 lat 😊
Wow super, nie będę sama 😁
Najstarsza córka ma wadę genetyczną więc na bank czeka mnie amnio.
Jutro mam konsultacje z ginem z kliniki (mój na urlopie więc z innym) bo ja na heparynie całą ciąże będę
Mnie pewnie te, już w ciąży 4 lata temu miałam, bo wiek sporo namieszał, więc teraz myślę, że nie będzie lepiej...

Do góry