Cześć dziewczyny .
Czy którejś z Was udało się zajść / donosić ciąże mając kir AA ?
Jak wyglądało/ wyglada Wasze leczenie ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć, jeśli dobrze się orientuje to leczenie jest jeszcze zależne od pozostałych kirów, a nie samego genotypu , chodź Aa jest gorszy niż bx. Na brakujące Kiry ds immunolodzy podają accofil. Ja co prawda akurat w kirach mam porządek i genotyp Bx. Robiłaś coś jeszcze z immunologii?Cześć dziewczyny .
Hej, a mogłabym wiedzieć jak wyglądało Twoje leczenie?Tak, mam genotyp kir AA i donoszona ciąże na koncie
Heparyna od pozytywnego testu przez całą ciążęHej, a mogłabym wiedzieć jak wyglądało Twoje leczenie?
Ja dostałam jeszcze jakieś zastrzyki specjalnie na ten kir aa, ale ich nie użyłam, bo karmiłam piersia starsza córkę, a zaraz po tym badaniu jakieś 2 miesiące, byłam w ciąży. U mnie też wyszła trombofilia w badaniach. Brałam też acard w ciąży. Życzę powodzeniaDzięki za odpowiedź.
Dziś dostałam wyniki i nie ukrywam, zmartwiłam się mocno. Mam za sobą dwa poronienia i już chyba znam ich przyczynę. Czytałam, że partner powinien teraz zbadać HLA-C, jak on wyglądał u Was? Masz do polecenia lekarza, który by mnie kompleksowo pokierował?
Ps. Twoja historia podnosi na duchu!![]()