Wow, piękne wagi. Dużo zdrówka dla Was dziewczynyJagoda 2820 i 54cm
Oliwia 2650 i 52cm
Jestem szczęśliwa i obolałana noc oddałam dzieci na oddział neonatologiczny żebym mogła się trochę przespać i zregenerować a teraz czekam jak dziewczynki wstaną i mi je przyniosą
![]()
reklama
Devin
Moderator
Tak, ja z tych ciekawskich11 sierpnia moja droga. Nie wytrzymujesz ?
![]()
Ruda08
Fanka BB :)
No i świetnie ! Dużo zdrówka dla WasJesteśmy razem od 9 rano
Dziewczynki na razie są bardzo grzeczne a ja już jestem po pionizacji![]()
Teraz cieszcie się sobą. Piękna „nagroda” za te wszystkie męki
Twoje dziewczyny co trochę ważyły. Aż strach pomyśleć jak będzie u mnie w grudniu
Ruda08
Ja też ale daje radęTak, ja z tych ciekawskich![]()
Ruda08
Gratuluje i życzę duuuużo zdrówkaHej.
My juz rozpakowani. Było ciężko ale już jesteśmy w domu
Cześć dziewczyny pare lat temu bylam tu na forum i teraz znowu wróciłam i w srode mam miec punkcję. Tylko dziwna sytuacja mnie spotkała w klinice bo umówili mnie na punkcję do innego lekarza niz moj prowadzący - on w środy nie pracuje ( od 4 lat chodze do niego i robił i wszystkie punkcje i transfery do tej pory) spotkałyście sie z czymś takim u Was w klinikach? Jestem strasznie wkurzona bo wczesniej nigdy nawet o czymś takim nie slyszalam, w życiu bym nie pomyślała zeby w ogole zapytać czy jest opcja ze ktos inny robi transfer/ punkcję .
Nelka85
U mnie tak się zdarza jak np lekarz idzie na urlop. Miałam taka opcje przy staraniach o starsząCześć dziewczyny pare lat temu bylam tu na forum i teraz znowu wróciłam i w srode mam miec punkcję. Tylko dziwna sytuacja mnie spotkała w klinice bo umówili mnie na punkcję do innego lekarza niz moj prowadzący - on w środy nie pracuje ( od 4 lat chodze do niego i robił i wszystkie punkcje i transfery do tej pory) spotkałyście sie z czymś takim u Was w klinikach? Jestem strasznie wkurzona bo wczesniej nigdy nawet o czymś takim nie slyszalam, w życiu bym nie pomyślała zeby w ogole zapytać czy jest opcja ze ktos inny robi transfer/ punkcję .
Ruda08
Mój zawsze mnie informował i mówił, że mam sobie wybrać do kogo mam iść na zastępstwoU mnie tak się zdarza jak np lekarz idzie na urlop. Miałam taka opcje przy staraniach o starszą
reklama
Nelka85
Na szczęście nie miałam tego problemu.a teraz jeszcze po punkcji przed transferem zaliczyliśmy "wpadkę"Mój zawsze mnie informował i mówił, że mam sobie wybrać do kogo mam iść na zastępstwo![]()
Podziel się: