reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Mówiłyście komuś o ciąży? Jeśli tak to komu? Jeśli nie to kiedy zamierzacie powiedzieć?

U nas wygląda to tak że narazie się mąż, moją najlepszą przyjaciółka i przyjaciel męża i teściowa. Po wizycie serduszkowej powiem w pracy i powiemy rodzinie, a po pierwszych prenatalnych, gdzieś w okolicy 4 miesiąca reszcie świata 😎 taki mamy plan
Mąż i @white_lotus którzy upewniali mnie, że widzą drugą kreskę i se jej nie wmawiam mimo, że nie powinno jęk tam być.
U mnie skomplikowanie więc wie parę osób np dr co ciążę będzie prowadził bo znajomym jest. On też zrobi amnio.
Kręgosłup mi padł a wiadomo że większości leków przeciwbólowych i przeciwzapalnych nie można więc w ten sposób parę następnych.
Tylko ze ja mówię, że nie wiemy czy ciąża się utrzyma bo jest jak jest

reklama
Powiem Wam, że jakoś niedowierzam w to wszystko. Intuicja mi podpowiadała, że mogło sie teraz udać, jakoś tak czułam się inaczej. Mam nadzieję, że ten dzisiejszy przyrost będzie dobry 🩷
Ogólnie póki co czuję sie bardzo śpiąca i jestem caaaly czas glodna. Mogłabym jeść i jeść

Powiem Wam, że jakoś niedowierzam w to wszystko. Intuicja mi podpowiadała, że mogło sie teraz udać, jakoś tak czułam się inaczej. Mam nadzieję, że ten dzisiejszy przyrost będzie dobry 🩷
Ogólnie póki co czuję sie bardzo śpiąca i jestem caaaly czas glodna. Mogłabym jeść i jeść
Ja mam 2 dzieci z in vitro. Teraz po punkcji jajników zaszłam w ciążę. Jestem pierwszym przypadkiem mojego dr i drugim w klinice. A zrobiłam test bo jak kichnęłam to podbrzusze mnie zabolało (mam tak w ciąży, jak tego nie było wcześniej to wiedziałam, że transfer się nie udał) 😂😂😂
Jak to mówiłam w klinice to pukali się w głowę a tu beta pozytywna 😜 ta intuicja kobiet jest niesamowita

Ja mam 2 dzieci z in vitro. Teraz po punkcji jajników zaszłam w ciążę. Jestem pierwszym przypadkiem mojego dr i drugim w klinice. A zrobiłam test bo jak kichnęłam to podbrzusze mnie zabolało (mam tak w ciąży, jak tego nie było wcześniej to wiedziałam, że transfer się nie udał) 😂😂😂
Jak to mówiłam w klinice to pukali się w głowę a tu beta pozytywna 😜 ta intuicja kobiet jest niesamowita
Też jak kicham to boli podbrzusze 🤣

Też jak kicham to boli podbrzusze 🤣
No to masz jak ja. Ja tak mam na przełomie 3 i 4 tyg później znika i teraz wróciło znowu. No tylko w ciąży tak mam. Nie potrafię tego wyjaśnić bo jeszcze w sumie macica nie rośnie jakoś itd.
Mamy radar ciążowy 😂

Jestem osobą spokojną, raczej pozytywną, logicznie myślącą i uspokajającą wszystkich dookoła.
A zaczynam panikować przed jutrem 🤦
Wiem, że co będzie to będzie i jak jest na bliźnie no to usunę i tyle ale mój mózg coś chyba nie ogarnia

No właśnie dla mnie takim sygnałem były te napady głodu. Ja cokolwiek zjadłam to za chwilę byłam znowu głodna. A nigdy tak nie miałam. Teraz nie wiem czy się cieszyć, że mam taki apetet czy smucić, że niedługo sie nie uniosę 😂 ale już chyba lepsze to niż mdłości.

Mąż i @white_lotus którzy upewniali mnie, że widzą drugą kreskę i se jej nie wmawiam mimo, że nie powinno jęk tam być.
U mnie skomplikowanie więc wie parę osób np dr co ciążę będzie prowadził bo znajomym jest. On też zrobi amnio.
Kręgosłup mi padł a wiadomo że większości leków przeciwbólowych i przeciwzapalnych nie można więc w ten sposób parę następnych.
Tylko ze ja mówię, że nie wiemy czy ciąża się utrzyma bo jest jak jest
Ja juz dzisiaj zarzadzam a domu wszystkie kciuki na poklad. Ludzkie i nieludzkie, a tych troche u mnie jest 😁❤️

No właśnie dla mnie takim sygnałem były te napady głodu. Ja cokolwiek zjadłam to za chwilę byłam znowu głodna. A nigdy tak nie miałam. Teraz nie wiem czy się cieszyć, że mam taki apetet czy smucić, że niedługo sie nie uniosę 😂 ale już chyba lepsze to niż mdłości.
Tez tak mam. Mialam. A jak nie mam to sram ze nie mam 😂😂 Na pocieszenie - waga stoi w miejscu. A majonezem u mnie okraszona kazda potrawa 😂

reklama
Do góry