reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Przyrost na początku może być szybki i to okMnie od dwóch dni dopadł dość mocny ból głowy i ból podbrzusza jak na miesiączkę, tylko taki trochę inny. W poprzedniej takich nie miałam, więc jestem trochę zestresowana. White lotus mnie trochę uspokoiła prywatnie, że ta beta może tak wyskoczyć w kosmos, ale czy taki przyrost jest ok? Za tydzień lecimy na wakacje a ja najchętniej odkąd się dowiedziałam, to zostałabym na chacie![]()

Karo_lina129
Aktywna w BB
Dziewczyny ja jeszcze dzisiaj (o zgrozo) wpisałam wyniki mojej bety do googla, oczywiście przeczytalam tam już wszystko, od tego ze to moze byc normalne, po bliźniaki do problemów.
Czy beta 20 877 na 5 + 1 jest okej ? Czy ktoś w Waszym otoczeniu lub Wy miałyście takie wyniki ?
Dodam tylko że wydaje mi się że owulację miałam około 10-11 dnia cyklu więc to może być kilka dni ciąża starsza.
Wynik jest poza normą patrząc na to że to 5 tydzień. No chyba że tak jak myślę jest trochę starsza i może być to końcówka 5 tyg xd
Stwierdziłam że na drugą betę nie idę bo jedyne co mi ta przyniosła dziś to nerwy i czekam na wizytę
Czy beta 20 877 na 5 + 1 jest okej ? Czy ktoś w Waszym otoczeniu lub Wy miałyście takie wyniki ?
Dodam tylko że wydaje mi się że owulację miałam około 10-11 dnia cyklu więc to może być kilka dni ciąża starsza.
Wynik jest poza normą patrząc na to że to 5 tydzień. No chyba że tak jak myślę jest trochę starsza i może być to końcówka 5 tyg xd
Stwierdziłam że na drugą betę nie idę bo jedyne co mi ta przyniosła dziś to nerwy i czekam na wizytę
unikke1
Podaj pierwszy dzień ostatniej miesiączkiDziewczyny ja jeszcze dzisiaj (o zgrozo) wpisałam wyniki mojej bety do googla, oczywiście przeczytalam tam już wszystko, od tego ze to moze byc normalne, po bliźniaki do problemów.
wiktoria708
O jaaa, ale to źle się czułaś czy bardziej chodzić o stres? My lecimy na Teneryfę z naszym maluchem, pierwszy raz w sumie 5,5h lotu - jestem trochę przerażona. Myślę czy iść do lekarza przed wylotem, boli mnie to podbrzusze i to takie wkurzające jest. Niby nie jakoś bardzo ale nigdy tak nie miałam i wiadomo... ale z drugiej strony co tam będzie widać na tym etapiePrzyrost na początku może być szybki i to okja właśnie wróciłam z wakacji, dowiedziałam się o ciąży w dzień wylotu i akurat dla mnie to nie były łatwe wakacje
ale z ciążą nic się nie stało
wróciliśmy bezpiecznie wszyscy. Gdzie lecicie?
Karo_lina129
Aktywna w BB
06.07Podaj pierwszy dzień ostatniej miesiączki
Betę robiłam wczoraj więc według om bylo 5+1
Ja Ci napisze tak, ja w 4+0 miałam prawie 3 tys, gdybym badała co 2 dni do tego 5+1 i przyrastała by o 100% co 48hto też by było ponad 20 tys06.07
Betę robiłam wczoraj więc według om bylo 5+1

Nelka85
Mi lekarz dlatego zawsze powtarzał że na tym etapie mam nie robić.Dziewczyny ja jeszcze dzisiaj (o zgrozo) wpisałam wyniki mojej bety do googla, oczywiście przeczytalam tam już wszystko, od tego ze to moze byc normalne, po bliźniaki do problemów.
Widać już na usg i te wartości mogą wystraszyć w obie strony.
Tylko na początku samym przyrost i tylko tyle a tak to tylko jako potwierdzenie ciąży traktować.
Mogą być bliźniaki też

niezapominajka876
Źle się czułam, gorąco, duszno, słabo, ciężko się oddychało, od tego wszystkiego było mi niedobrze i wróciłam lżejsza o ponad kilogramO jaaa, ale to źle się czułaś czy bardziej chodzić o stres? My lecimy na Teneryfę z naszym maluchem, pierwszy raz w sumie 5,5h lotu - jestem trochę przerażona. Myślę czy iść do lekarza przed wylotem, boli mnie to podbrzusze i to takie wkurzające jest. Niby nie jakoś bardzo ale nigdy tak nie miałam i wiadomo... ale z drugiej strony co tam będzie widać na tym etapie

reklama
Nelka85
Teraz zabrzmi to dziwnie ale duże dawki magnezu są super na różne rzeczy w ciąży. Nawet na stres świetnie działają.Źle się czułam, gorąco, duszno, słabo, ciężko się oddychało, od tego wszystkiego było mi niedobrze i wróciłam lżejsza o ponad kilogramja bym się chyba przeszła żeby dopytać o ten lot, dla własnego spokoju bo 5.5h to trochę długo. Mi na bolące podbrzusze i skurcze pomógł magnez.
Podziel się: