reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Ja nie mogę się wyspać, od dwóch tygodni nie było ani jednego dnia bez drzemki w ciągu dnia, koło 14ej/15ej już jestem nieprzytomna 🫣 Na szczęście praca mi pozwala na taką "sjestę" i myślę, że ratuje mi życie :)
No właśnie ja niby śpię się ale budzę się szybko i nie mogę wyspać

Ostatnia edycja:
Ja od kilku dni wstaje na siku raz - dwa razy. Dziś np wstalam o 4 i później jak się polozylam to juz nie mogłam zasnąć, także długi dzień się szykuje :D
Z tym siku to też 🤣 nigdy nie wstawałam w nocy siku, od kilku dni wstaje raz/dwa razy a zdarzyło mi się nawet 5 razy wstać siku. 🤣

Jadę zrobić morfologię z zalecenia rodzinnego i przy okazji machnę ostatni przyrost.

@unikke1 badasz też dziś przyrost?

Z tym siku to też 🤣 nigdy nie wstawałam w nocy siku, od kilku dni wstaje raz/dwa razy a zdarzyło mi się nawet 5 razy wstać siku. 🤣

Jadę zrobić morfologię z zalecenia rodzinnego i przy okazji machnę ostatni przyrost.

@unikke1 badasz też dziś przyrost?
Ja już nie robię przyrostu. W poniedziałek idę na usg, zobaczymy.

Teraz akurat przyjechałam do mojego domu rodzinnego na kilka dni, na razie nic nie mówię rodzicom. Chcemy dopiero powiedzieć jak będzie widać serduszko.
Wracam do Wrocka czwartek/piatek to walnę ostatni test bo mi został 😂

Ja już nie robię przyrostu. W poniedziałek idę na usg, zobaczymy.
Ja po ostatnim też nie. Wzielam sobie rady do serca żeby nie robić już na dużych liczbach bo tylko niepotrzebnie się denerwuje. Za nisko to źle, a jak za wysoko to też źle. Ja mam USG dopiero w czwartek ale może jakoś wytrzymam :D

reklama
Teraz akurat przyjechałam do mojego domu rodzinnego na kilka dni, na razie nic nie mówię rodzicom. Chcemy dopiero powiedzieć jak będzie widać serduszko.
Wracam do Wrocka czwartek/piatek to walnę ostatni test bo mi został 😂
Ostatnio też byłam i nic nie powiedziałam chociaż kusiło. Ale moja mamę zdziwiło że odmówiłam kieliszka wina więc zastanawiam
Sie czy coś podejrzewa xD

Do góry