reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
No właśnie ja niby śpię się ale budzę się szybko i nie mogę wyspaćJa nie mogę się wyspać, od dwóch tygodni nie było ani jednego dnia bez drzemki w ciągu dnia, koło 14ej/15ej już jestem nieprzytomnaNa szczęście praca mi pozwala na taką "sjestę" i myślę, że ratuje mi życie
![]()
Ostatnia edycja:
Karo_lina129
Aktywna w BB
Ja od kilku dni wstaje na siku raz - dwa razy. Dziś np wstalam o 4 i później jak się polozylam to juz nie mogłam zasnąć, także długi dzień się szykujeNo właśnie ja niby się ale budzę się szybko i nie mogę wyspać
niezapominajka876
Z tym siku to teżJa od kilku dni wstaje na siku raz - dwa razy. Dziś np wstalam o 4 i później jak się polozylam to juz nie mogłam zasnąć, także długi dzień się szykuje![]()

Jadę zrobić morfologię z zalecenia rodzinnego i przy okazji machnę ostatni przyrost.
@unikke1 badasz też dziś przyrost?
Nelka85
To ja dzisiaj nie mogłam spać ale nie wiem dlaczego. Od 2 czekałam na 3 aż Nuna wstanie na butle. Później pospałam do 5Ja od kilku dni wstaje na siku raz - dwa razy. Dziś np wstalam o 4 i później jak się polozylam to juz nie mogłam zasnąć, także długi dzień się szykuje![]()

Pewnie z Nunką zasnę na drzemkę
unikke1
Ja już nie robię przyrostu. W poniedziałek idę na usg, zobaczymy.Z tym siku to teżnigdy nie wstawałam w nocy siku, od kilku dni wstaje raz/dwa razy a zdarzyło mi się nawet 5 razy wstać siku.
Jadę zrobić morfologię z zalecenia rodzinnego i przy okazji machnę ostatni przyrost.
@unikke1 badasz też dziś przyrost?
Karo_lina129
Aktywna w BB
Ja po ostatnim też nie. Wzielam sobie rady do serca żeby nie robić już na dużych liczbach bo tylko niepotrzebnie się denerwuje. Za nisko to źle, a jak za wysoko to też źle. Ja mam USG dopiero w czwartek ale może jakoś wytrzymamJa już nie robię przyrostu. W poniedziałek idę na usg, zobaczymy.
Karo_lina129
Aktywna w BB
Zastanawiałyście się już nad jakimiś badaniami jak nifty pro ?
reklama
Karo_lina129
Aktywna w BB
Ostatnio też byłam i nic nie powiedziałam chociaż kusiło. Ale moja mamę zdziwiło że odmówiłam kieliszka wina więc zastanawiamTeraz akurat przyjechałam do mojego domu rodzinnego na kilka dni, na razie nic nie mówię rodzicom. Chcemy dopiero powiedzieć jak będzie widać serduszko.
Wracam do Wrocka czwartek/piatek to walnę ostatni test bo mi został![]()
Sie czy coś podejrzewa xD
Podziel się: