reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Jeśli ciąża jest młodsza to data porodu też się zmienia? Jeszcze kurde wyjdzie na to, że będę swoje 27 urodziny spędzać na porodówce 😂😂😂
Mi pani która zakładała kartę ciąży na takie pytanie powiedziała: "Proszę pani, wpisujemy jakąś datę bo musimy coś wpisać, i tak dziecko się urodzi kiedy będzie chciało i nie będzie nas pytać o zdanie" 😂

Ja na badaniach, dziś mam krzywą. Glukoza wypita, trzymajcie kciuki żebym przetrwała 2h;)
I trzymam żeby dobrze wyszła
Mi pani która zakładała kartę ciąży na takie pytanie powiedziała: "Proszę pani, wpisujemy jakąś datę bo musimy coś wpisać, i tak dziecko się urodzi kiedy będzie chciało i nie będzie nas pytać o zdanie" 😂
No chyba że ciąża wywoływana lub cc.
U mnie pewnie w 39 będą wywoływać a jak nie będzie rozwarcia to podpisze, że nie zgadzam się na indukcję i wtedy cc

Już dwa dni było dobrze, mogłam jeść i nie czuć się jak 💩 a dziś jak pierdzielnęło to nawet woda się nie przyjmuje 🥲 jeszcze głowa mi tak pęka. Kupiłam sobie colę żeby jakoś zastąpić kawę 😂 może pomoże

Ostatnia edycja:
Już dwa dni było dobrze, mogłam jeść i nie czuć się jak 💩 a dziś jak pierdzielnęło to nawet woda się nie przyjmuje 🥲 jeszcze głowa mi tak pęka. Kupiłam sobie colę żeby jakoś zastąpić kawę 😂 może pomoże

Moja strategia na niewymiotowanie po śniadaniu to dodawanie do niego letnich owoców, które przynajmniej u mnie są strasznie drogie. I się wkurzam że nie ma opcji że ja teraz zwymiotuję te jeżyny/maliny/borówki po prawie 20 zł za pudełeczko i na tym wkurzeniu kilka śniadań przetrwało 😂😂

reklama
Ja na badaniach, dziś mam krzywą. Glukoza wypita, trzymajcie kciuki żebym przetrwała 2h;)
Też dzisiaj byłam ;d i jak przeżyłaś?;d ja tam nawet spoko z położna sobie posiedziałam przeleciało , ale jak wróciłam zrobiłam sobie śniadanie dwa gryzy dwa lyki herbaty o zmiotło mnie 🙈 tak mi słabo było że musiałam się położyć na drzemkę

Do góry