reklama
Mi pani która zakładała kartę ciąży na takie pytanie powiedziała: "Proszę pani, wpisujemy jakąś datę bo musimy coś wpisać, i tak dziecko się urodzi kiedy będzie chciało i nie będzie nas pytać o zdanie"Jeśli ciąża jest młodsza to data porodu też się zmienia? Jeszcze kurde wyjdzie na to, że będę swoje 27 urodziny spędzać na porodówce![]()

Nelka85
Fanka BB :)
I trzymam żeby dobrze wyszłaJa na badaniach, dziś mam krzywą. Glukoza wypita, trzymajcie kciuki żebym przetrwała 2h![]()
No chyba że ciąża wywoływana lub cc.Mi pani która zakładała kartę ciąży na takie pytanie powiedziała: "Proszę pani, wpisujemy jakąś datę bo musimy coś wpisać, i tak dziecko się urodzi kiedy będzie chciało i nie będzie nas pytać o zdanie"![]()
U mnie pewnie w 39 będą wywoływać a jak nie będzie rozwarcia to podpisze, że nie zgadzam się na indukcję i wtedy cc
Ja raczej na 90% cc, więc i tak ok 2 tyg wcześniej...I trzymam żeby dobrze wyszła
No chyba że ciąża wywoływana lub cc.
U mnie pewnie w 39 będą wywoływać a jak nie będzie rozwarcia to podpisze, że nie zgadzam się na indukcję i wtedy cc

natizpolski
Początkująca w BB
Dziewczyny głupie pytanie ale od dawna zastanawiam się co to znaczy OM i nie mogę tego rozszyfrować 

Ostatnia miesiączkaDziewczyny głupie pytanie ale od dawna zastanawiam się co to znaczy OM i nie mogę tego rozszyfrować![]()
niezapominajka876
Fanka BB :)
Już dwa dni było dobrze, mogłam jeść i nie czuć się jak
a dziś jak pierdzielnęło to nawet woda się nie przyjmuje
jeszcze głowa mi tak pęka. Kupiłam sobie colę żeby jakoś zastąpić kawę
może pomoże

Ostatnia edycja:
Już dwa dni było dobrze, mogłam jeść i nie czuć się jaka dziś jak pierdzielnęło to nawet woda się nie przyjmuje
jeszcze głowa mi tak pęka. Kupiłam sobie colę żeby jakoś zastąpić kawę
może pomoże
Moja strategia na niewymiotowanie po śniadaniu to dodawanie do niego letnich owoców, które przynajmniej u mnie są strasznie drogie. I się wkurzam że nie ma opcji że ja teraz zwymiotuję te jeżyny/maliny/borówki po prawie 20 zł za pudełeczko i na tym wkurzeniu kilka śniadań przetrwało

Oooo, czyli raczej jednak urodziny jeszcze w marcu wypadną!Ja raczej na 90% cc, więc i tak ok 2 tyg wcześniej...![]()
reklama
Też dzisiaj byłam ;d i jak przeżyłaś?;d ja tam nawet spoko z położna sobie posiedziałam przeleciało , ale jak wróciłam zrobiłam sobie śniadanie dwa gryzy dwa lyki herbaty o zmiotło mnieJa na badaniach, dziś mam krzywą. Glukoza wypita, trzymajcie kciuki żebym przetrwała 2h![]()

Podziel się: