reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Ja jak szybko wyszłam tak szybko wrocilam nie miałam czym oddychać jednak taka pogoda mi nie służy ,duchota okropna ,przetrwałas jakoś? 🙈
Właśnie wróciłam, prosto do kibelka 🤮 już na koniec ledwo rozmawiałam że znajomymi 😏
Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że mogę jeszcze dołączyć. Dziś rano zrobiłam test i są mocne dwie kreski. Z aplikacji wychodzi termin porodu 27.04. Mam w domu pięciolatkę, ale wtedy prawie całą ciąża i poród to był czas covidu, więc zupełnie inna bajka. Dwa lata temu poronienie zatrzymane- straszny stres. Umówię się na wizytę w przyszłym tygodniu, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i spokojnie doczekam tu z Wami do kwietnia :)
Witaj, zapraszamy, dopisuje termin 😊
Niestety, nie ma serduszka😞
Bardzo mi przykro 😔

reklama
Dziewczyny, zrobiłam tą betę drugi raz i spadła z 57 na 53 tys. Na tym etapie to chyba nie powinna jeszcze spadać w przypadku zdrowej ciąży?

Wydaje mi się, że na takim etapie może się wahać, później nawet zaczyna spadać...także nie martwiłabym się jeszcze 😊
Dziekuje, Twoje slowa dodają otuchy. Czytałam, ze ok. 10tc zaczyna spadać. Trochę sie zmartwiłam, biorąc pod uwagę to ze na USG tez sprawa nie była jasna. Kolejne w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, ze juz wszystko bedzie wiadomo.

Dziekuje, Twoje slowa dodają otuchy. Czytałam, ze ok. 10tc zaczyna spadać. Trochę sie zmartwiłam, biorąc pod uwagę to ze na USG tez sprawa nie była jasna. Kolejne w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, ze juz wszystko bedzie wiadomo.
Nawet między 8 a 10, bo jakoś tak osiąga beta swój szczyt 😊 badz dobrej myśli 😊

@Lunaa09 zapisz mi proszę wizytą 9.09 🥹 to będzie drugi pomiar u tej samej Pani Dr także stresuje się czy ta ciąża będzie dalej „młodnieć” 🙃
Jeśli ciąża jest młodsza to data porodu też się zmienia? Jeszcze kurde wyjdzie na to, że będę swoje 27 urodziny spędzać na porodówce 😂😂😂

reklama
@Lunaa09 zapisz mi proszę wizytą 9.09 🥹 to będzie drugi pomiar u tej samej Pani Dr także stresuje się czy ta ciąża będzie dalej „młodnieć” 🙃
Jeśli ciąża jest młodsza to data porodu też się zmienia? Jeszcze kurde wyjdzie na to, że będę swoje 27 urodziny spędzać na porodówce 😂😂😂
Wiesz co, raczej z prenatalnego pozniej bierze się pod uwagę termin porodu, ale no u mnie nic w karcie nie zmieniali nigdy, wpisany termin z OM i tego się trzymali.

Do góry