reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Ja idę do mojej 18.08. Ale zastanawiam się czy nie zapisać się też do jakiegoś z luxmedu aby dostawać skierowania na badania.

Wystarczy umówić się na tele z położną. Dodać zdjęcie z usg i wystawi skierowania na wszystkie badania na całą ciąże. Tz one będą wchodziły na dany trymestr
kurde fajna opcja, już się umówiłam do fajnej Babki to pójdę ale później chyba skorzystam z opcji położnej albo poprowadzę ciążę na dwa fronty 😂 zobaczymy

Dziewczyny czy macie podwyższona temp ? :)
Dziś rano się obudziłam i czuję że jest „cieplej” nie mam innych objawów że może być coś nie tak tylko cieplejsza głowę, niestety dopiero w pracy zobaczyłam więc zaraz idę po termometr

Dziewczyny czy macie podwyższona temp ? :)
Dziś rano się obudziłam i czuję że jest „cieplej” nie mam innych objawów że może być coś nie tak tylko cieplejsza głowę, niestety dopiero w pracy zobaczyłam więc zaraz idę po termometr
Ja mam wręcz niższą :( jeśli leżę i nic nie robię to potrafię przy 30 stopniach być w dresach bo mam 35.8 i mi zimno 🤣 dlatego mimo upałów staram się nie pić zimnego

Ja miewałam dreszcze, takie niezdrowe, ogólnie samopoczucie jak na chorobę 😏 dziś pracuje na pol gwizdka, na lekach wszelkich i witaminach...chciałabym przespać ten okres samopoczucia do bani..
Od kawy to już z 2 tyg temu mnie odrzuciło, jedynie weszła mrozona na basenie ostatnio.

reklama
Ja ogólnie kocham kawę ale od kilku dni nie czuję potrzeby jej picia. Wczoraj jak zrobiłam sobie kawę to piłam ją z trzy godziny😂 Zapomniałam wczoraj na noc wziąć Utrogestanu, mam nadzieję, że jednorazowe zapomnienie nic nie zrobi :(

Do góry