@niezapominajka876 a miałaś usg? Jaki Ty masz tydzień teraz?
reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Według aplikacji 5+5/6 bo dwie podają dwa różne@niezapominajka876 a miałaś usg? Jaki Ty masz tydzień teraz?

To czekaj bo zgłupiałam, to już byłaś czy jeszcze nieWedług aplikacji 5+5/6 bo dwie podają dwa różneidę dziś do lekarza żeby zobaczyć czy coś tam w ogóle jest i czy jest szanse na dziecko z tego.

niezapominajka876
Do psychiatry chciałam iść tak wcześnie żeby się dowiedzieć czy faktycznie te moje leki są bezpieczne, czy powinnam odstawić itp. Wolę pójść wcześniej niż potem za późno.
niezapominajka876
Idę do ginekologaTo czekaj bo zgłupiałam, to już byłaś czy jeszcze nie![]()
Aaaa dobra, teraz kumam.Idę do ginekologaa byłam właśnie u psychiatry
Na którą masz ginka? Wiesz, już nawet serduszko może być

Nelka85
U mnie w szpitalu namawiają na sn po cc i kilkuJa to szczerze podziwiam, że ktoś chce ccja bardzo nie chce, a doktorek dal mi do zrozumienia, że po dwóch cc to srednio podchodzi do sn
![]()
niezapominajka876
Na 19! Niby wiem ale staram się nie żyć złudną nadzieją, chociaż nie powiem, fajny jakby było

Aaaa dobra, teraz kumam.
Na którą masz ginka? Wiesz, już nawet serduszko może być![]()
No tu niestety jakoś srednio do tego mojego pomysłu podchodzi, a chodzę do ordynatora więc lipa. No ale zobaczymy co będzie.U mnie w szpitalu namawiają na sn po cc i kilku
reklama
niezapominajka876
Ja boję się bólu i zmęczenia związanego z SN ale przeraża mnie też cała otoczka cc, to że jesteś przytomna, czujesz ale nie widzisz co tam się dziejeNo tu niestety jakoś srednio do tego mojego pomysłu podchodzi, a chodzę do ordynatora więc lipa. No ale zobaczymy co będzie.

Podziel się: