reklama
white_lotus
Fanka BB :)
Napisalyscie o pryszczach, patrze rano w lustro - czysto. Ide teraz wysypana cala lewa strona. A mamy dzisiaj impreze rodzinna.
KalinkaZTeczy
Zaciekawiona BB
Ja mam właśnie też od paru dni wysyp na twarzy i zastanawiałam się czy to googlować haha
niezapominajka876
Ja dziś od 15 wpadłam do moich nianiowych dziewczyn i powiem wam że moimi hormonami to jakiś kosmos, jak dziewczyny zaczynały płakać to ja razem z nimi
dostałam kopniaka małego w brzuch, młodszej śpiewałam kołysankę walcząc z wymiotami.
to chyba mój ostatni raz u nich jeśli wszystko będzie z ciążą dobrze i uda się donosić.

Angiee
Kurczę a mówiłaś o tym jak byłaś ostatnio na USG? W ogóle jak po wczoraj, to było tylko jednorazowe?Mnie nie wysypuje, ale mam ogólnie sucha skórę, za to wczoraj miałam znowu plamienie![]()
Angiee
Mnie od wczoraj męczy biegunka
Boję się zjeść śniadanie bo właśnie najgorzej jest po jedzeniu. Chociaż piłam też mnóstwo wody z cytryną i teraz tak sobie uświadomiłam, że ta cytryna pewnie też nie pomogła 
Wiadomo, że jest to męczące, ale trzymam się myśli, że to znak, że ciąża się rozwija - przynajmniej mam taką nadzieję.

Wiadomo, że jest to męczące, ale trzymam się myśli, że to znak, że ciąża się rozwija - przynajmniej mam taką nadzieję.
Nelka85
Ja pije smecte i biorę węgielMnie od wczoraj męczy biegunkaBoję się zjeść śniadanie bo właśnie najgorzej jest po jedzeniu. Chociaż piłam też mnóstwo wody z cytryną i teraz tak sobie uświadomiłam, że ta cytryna pewnie też nie pomogła
Mowilam, ale do wizyty to był jednorazowy epizod, wtedy też miałam dość intensywny dzień więc zwalalm to na to właśnie....w każdym razie ginek dał dupka i dziś go wykupie.Kurczę a mówiłaś o tym jak byłaś ostatnio na USG? W ogóle jak po wczoraj, to było tylko jednorazowe?
To plamienie jest delikatne, raz dziennie coś lekko poleci brązowego bardziej, no zobaczymy.
reklama
@white_lotus kciuki za wizytę! O której masz? To pierwsza prawda?
Podziel się: