reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

A i mój prowadzi ciążę prywatnie. Na nfz ma prenatalne i amnio i jeszcze jakieś inne inwazyjne genetyczne (nie pamiętam jak się nazywają ale obarczone większym ryzykiem)

reklama
Ja dziś od 15 wpadłam do moich nianiowych dziewczyn i powiem wam że moimi hormonami to jakiś kosmos, jak dziewczyny zaczynały płakać to ja razem z nimi 😆 dostałam kopniaka małego w brzuch, młodszej śpiewałam kołysankę walcząc z wymiotami. 🥲 to chyba mój ostatni raz u nich jeśli wszystko będzie z ciążą dobrze i uda się donosić.

Mnie od wczoraj męczy biegunka 😬 Boję się zjeść śniadanie bo właśnie najgorzej jest po jedzeniu. Chociaż piłam też mnóstwo wody z cytryną i teraz tak sobie uświadomiłam, że ta cytryna pewnie też nie pomogła 😅
Wiadomo, że jest to męczące, ale trzymam się myśli, że to znak, że ciąża się rozwija - przynajmniej mam taką nadzieję.

Mnie od wczoraj męczy biegunka 😬 Boję się zjeść śniadanie bo właśnie najgorzej jest po jedzeniu. Chociaż piłam też mnóstwo wody z cytryną i teraz tak sobie uświadomiłam, że ta cytryna pewnie też nie pomogła 😅
Wiadomo, że jest to męczące, ale trzymam się myśli, że to znak, że ciąża się rozwija - przynajmniej mam taką nadzieję.
Ja pije smecte i biorę węgiel

Kurczę a mówiłaś o tym jak byłaś ostatnio na USG? W ogóle jak po wczoraj, to było tylko jednorazowe?
Mowilam, ale do wizyty to był jednorazowy epizod, wtedy też miałam dość intensywny dzień więc zwalalm to na to właśnie....w każdym razie ginek dał dupka i dziś go wykupie.
To plamienie jest delikatne, raz dziennie coś lekko poleci brązowego bardziej, no zobaczymy.

reklama
Do góry