reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Ufff, jeszcze ostatni cytat na pożegnanie z tym panem: powiedział, że "jak się Pani roztyje w ciąży to będzie trzeba zmienić lekarza prowadzącego, bo ja się nie będę za Panią wstydzić" ✨
Daj se z nim spokoj. W pierwszej ciazy startowalam z waga 54 kg. Przytylam ponad 20. Zrzucilam moment. Wiec niech nie pierdoli glupot bo mnie znowu glowa zacznie bolec.

reklama
Ufff, jeszcze ostatni cytat na pożegnanie z tym panem: powiedział, że "jak się Pani roztyje w ciąży to będzie trzeba zmienić lekarza prowadzącego, bo ja się nie będę za Panią wstydzić" ✨
To się aż w głowie nie mieści, że ktoś taki jest lekarzem. Uciekaj szybko i jeszcze bym się zastanowiła, czy skargi nie napisać

Ze tez ktoś taki pracuje na stanowisku ginekologa... masakra...
A co mają powiedzieć kobiety, które w czasie ciąży przybierają po kilkanaście, albo i kilkadziesiat kilo... masakra...
Sama zwykle chudłam na poczatku ciazy, więc do porodu wracałam do swojej wagi, ewentualnie 2 albo 4 kg na plusie. Ale mam koleżankę, która utyla w ciąży 22 kg. I zarówno z nią jak i dzieckiem było wszystko ok. I nikt jej nigdy nie wyśmiewal ...
Jedyne co to miala trochę więcej do zrzucenia po ciąży.
Uciekaj od tego lekarza, bo cokolwiek będziesz robiła to i tak się nasluchasz...
Ja w ciąży przybrałam chyba z 12 czy 15 kg i miesiąc po porodzie ważyłam dokladnie tyle ile przed ciążą, a wagę mam przeciętna, w normie. Nic nie robiłam, po prostu wszystko zlazło. Dla mnie troche w ogole mówienie ze w ciąży się tyje to pomyłka. Ja wizualnie to mialam nawet chudsze nogi niż bez ciąży. Nie interesowałam sie dokladnie ale to 15 kg to w ogole nie byl tluszcz, tylko wszystko okolo ciazowego, wiec nie uwazam, ze to jest tycie 😆
Wiem, ze sie tak mowi potocznie, ale czy nie uwazacie, ze to troche blednie?

Ostatnia edycja:
Co się stało?
No leb myslalam ze mi rozsadzi. To byl taki sam epizod jak w lipcu co mnie zabrala karetka. Najpierw niewyrazne widzenie, blyski w oczach, cierpniecie dloni i pozniej zajebisty bol glowy. A ze to jest lekarz ktory juz nie raz mnie rozczarowal…. No ale ordynator. A tutaj na tym wypizdziewie lepiej byc jego niz czyjas.

No leb myslalam ze mi rozsadzi. To byl taki sam epizod jak w lipcu co mnie zabrala karetka. Najpierw niewyrazne widzenie, blyski w oczach, cierpniecie dloni i pozniej zajebisty bol glowy. A ze to jest lekarz ktory juz nie raz mnie rozczarowal…. No ale ordynator. A tutaj na tym wypizdziewie lepiej byc jego niz czyjas.
O kuźwa, i co? Byłaś z tym u lekarza?
Daj znać co u bobasa.

Przepraszam, podczytuję ze styczniowych, ale nosz kuźwa mac nie wytrzymałam! CO ZA PAJAC!!! 🤡 ludzie złoci skąd się biorą tacy „lekarze”?

reklama
Do góry