Andziorek2
Początkująca w BB
Witajmiałaś wizytę serduszkowa już?
Ps. Będziesz miała różnice wieku jak ja między moimi najstarszymi![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajmiałaś wizytę serduszkowa już?
Ps. Będziesz miała różnice wieku jak ja między moimi najstarszymi![]()
Tak, mam dokładnie 19 miesięcy, co prawda mają już 19 i 18 lat, bo rocznikowo są rok po roku, początki no bywały ciężkie, ale to się zapominaWizytę serduszkową mam dopiero na 4.09, juz nie mogę się doczekać.
Serio? Masz też dzieciaczki z taką małą różnicą wieku? Ale fajnie. Pewnie na początku nie było łatwo prawda ?
Ja 14:10, ale u mojego gina są zawsze spore opóźnienia
Okropny lekarzUfff, jeszcze ostatni cytat na pożegnanie z tym panem: powiedział, że "jak się Pani roztyje w ciąży to będzie trzeba zmienić lekarza prowadzącego, bo ja się nie będę za Panią wstydzić"![]()
To nie tak lekko, pierwsze co to skojarzyło mi się gastro i wesela
Mam dokładnie te same obawy. Bardzo lubię moją pracę i boje się, że przyjdzie ktoś na moje miejsce i już zostanie, a ja nie będę miała gdzie wracać
Cieszę się, że w pracy tak gładko poszło
Kompletnie zapomniałam napisać bo dzisiaj wylatujemy na wakacje.
A powiem ci że trafiłaś - branża ślubna - fotoTo nie tak lekko, pierwsze co to skojarzyło mi się gastro i wesela
Mam dokładnie te same obawy. Bardzo lubię moją pracę i boje się, że przyjdzie ktoś na moje miejsce i już zostanie, a ja nie będę miała gdzie wracać
Cieszę się, że w pracy tak gładko poszło