niezapominajka876
Fanka BB :)
Będę robić wszystkie zalecane szczepienia oprócz covidu.A planujecie szczepić się w trakcie ciąży na krztusiec?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Będę robić wszystkie zalecane szczepienia oprócz covidu.A planujecie szczepić się w trakcie ciąży na krztusiec?
Jeśli ci ciężko to weź, nosisz dwa serduszka, masz zagrożoną ciążę, nie widzę jakiś przeciwwskazań do wzięcia zwolnienia.Właśnie muszę poumawiać sie na te szczepienia, jeszcze mam iść do internisty aby wpisał w kartę ciąży że jestem zdrowa, do stomatologa. Trochę tego jest. Poważnie sie zastanawiam czy nie wziąć L4 na wizycie za tydzień. Jakoś tak nie mogę wysiedzieć przy kompie…
Właśnie jak to jest z tą szczepionką na krztusiec? Trzeba się za każdym razem szczepić w ciąży czy raz wystarczy ? Ja szczepiłam się w ostatniej ciąży rok temu.A planujecie szczepić się w trakcie ciąży na krztusiec?
U mnie syn 10 latek, córka 8 lat i córka 2 l.Ok nadrobiłam, w jakim wieku macie dzieciaczki? Cieszę się że więcej nas tu wielodzietnych![]()
Tak, ale to dopiero później jak dziewczyny pisały.A planujecie szczepić się w trakcie ciąży na krztusiec?
Ja już zwymiotowałamJuż można na grype się szczepić? Ja muszę rodzinę zaszczepić całą w takim razie.
Brzucha wg mnie nie widać ale spodnie co kupiłam dwa tygodnie temu tak niby pasują, ale na styk i zależy czy mam tkliwy brzuch czy normalny. Wczoraj miałam ubrane i było ok ale jak zdjęłam to brzuch był taki jakby lekko tkliwy po tym, więc za ciasno już. Ja też mam dół brzucha powiększony i tak po pierwszej cesarce, więc wyglądam zawsze jak trochę w ciąży heh.
Jak dziewczynki samopoczucie, jest 14 i nie zasypiam, czyżby pierwszy dzień bez padnięcia na pyszczek po południu?