white_lotus
Fanka BB :)
Mleko, miod, czosnekJaki?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mleko, miod, czosnekJaki?![]()
Aaaa, oczywiścieMleko, miod, czosnek
Jest tez seria pren.alen. Ja to wszystko bralam i sie wykaraskalam.Aaaa, oczywiście![]()
Ja teraz przez covid nawet sobie sprawy nie zdałam że od wczoraj total zero mdlosci I ani mnie nawet dziś nie ciągało na wymiotyU mnie dzisiaj gorszy dzień. Nie mam apetytu, jestem strasznie słaba, spałam pół dnia, trochę mnie mdli. Jedynie herbatka i sasanki mi smakują. Idę na 90% na zwolnienie od poniedziałku
Idź idź kochana. Trzeba pozwolić sobie na tą „słabość”.U mnie dzisiaj gorszy dzień. Nie mam apetytu, jestem strasznie słaba, spałam pół dnia, trochę mnie mdli. Jedynie herbatka i sasanki mi smakują. Idę na 90% na zwolnienie od poniedziałku
My jesteśmy mniej więcej w tym samym momencie ciąży, i też mam dni bez mdłości. Może najgorsze za nami?Ja teraz przez covid nawet sobie sprawy nie zdałam że od wczoraj total zero mdlosci I ani mnie nawet dziś nie ciągało na wymiotyto oczywiście dobrze, bo jakby jeszcze do tego doszły mdlosci i wymioty to wysiadam..
Musiałam poszukać w Google co to sasanki i teraz mam na nie ochotę!U mnie dzisiaj gorszy dzień. Nie mam apetytu, jestem strasznie słaba, spałam pół dnia, trochę mnie mdli. Jedynie herbatka i sasanki mi smakują. Idę na 90% na zwolnienie od poniedziałku
Ooo, ciekawe, słyszałam o tym na amerykańskich forach! Ja myślę, że z moim charakterem i podejściem do ciąży to bym się pewnie stresowała zamiast uspokajać tym, ale fajnie jak Ci odpowiada!Ja mam detektor tętna i niedługo będę używać
Ja nie patrze na wartości tylko czy jest. No i trzeba odróżniać od swojego i przepływów. Ja szybko weszłam w prawe przy starszej, przy młodszej rzadziej ale używałam i teraz też będę. Ale jeśli byś miała brać wartości za jakiś pewnik itd to nie warto bo możesz więcej stresu się najeść niż to warteMy jesteśmy mniej więcej w tym samym momencie ciąży, i też mam dni bez mdłości. Może najgorsze za nami?Czasami jeszcze mnie weźmie na mdłości w godzinach 3:00-7:00, ale potem jest spokój. Jak cudownie!!!
Musiałam poszukać w Google co to sasanki i teraz mam na nie ochotę!
Ooo, ciekawe, słyszałam o tym na amerykańskich forach! Ja myślę, że z moim charakterem i podejściem do ciąży to bym się pewnie stresowała zamiast uspokajać tym, ale fajnie jak Ci odpowiada!