reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Bo to jest najgorsze, ze wo okolic owu mamy jeszcze jako taki wplyw, potem to juz nic nie zmienimy i trzeba czekac.. jeszcze jak chodzisz w tym czasie do pracy to spoko, nie myslisz, ale weekend i trzeba czekac to masakra! Ale z drugiej strony sikniesz przed praca, zobaczysz kreski, to jakby praca tez juz nie pojdzie 😂

reklama
Ja właśnie też miałam jedną tabletkę raz dziennie przez 5dni 🙂 w sobotę mam USG i dostanę zastrzyk albo zrobią mi na miejscu od razu albo będę musiała w weekend bądź po sobie sama w domu zrobić zależy co tam te USG pokaże, to Twój pierwszy cykl stymulowany czy już kolejny? Też myślałam żeby wziąć więcej tych tabletek bo widziałam że dziewczyny miały po 2 tabletki ale stwierdziłam że zaufam mojej pani dr i będę brała tak jak mi przepisała 🙈
Tak, mój pierwszy, a Twój? 😊 koniecznie dawaj znać, co wyjdzie na USG, trzymam bardzo mocno kciuki 🥰

Jeju, jakie sny miałam 🤯. Śniło mi się, że miałam dziecko i porwała mi je moja sąsiadka, bo sama nie mogła mieć bobasa.
Poszłam rano od razu siknąć i zobaczyć, czy może jakiś cień cienia będzie, ale miałam felerny test, bo nawet linia testowa się nie pokazała.

Jeju, jakie sny miałam 🤯. Śniło mi się, że miałam dziecko i porwała mi je moja sąsiadka, bo sama nie mogła mieć bobasa.
Poszłam rano od razu siknąć i zobaczyć, czy może jakiś cień cienia będzie, ale miałam felerny test, bo nawet linia testowa się nie pokazała.

Progesteronowe bywają naprawdę swietne 😆 koniecznie siknij na inny test, może coś jest na rzeczy 🤞🏻

reklama
Dzień dobry :)
mnie wczoraj okrutnie wymęczył ból jajników po owu, normalnie owulacje są dla mnie bolesne, ale te po Ovitrelle są turbo okropne a do tego w tym cyklu była podwójna 😱

Do góry