93kora
Fanka BB :)
Luteinę i duphaston ?A jakie leki bierzesz?? Ja mam jedne na podtrzymanie tylko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luteinę i duphaston ?A jakie leki bierzesz?? Ja mam jedne na podtrzymanie tylko
Nie, ale mój gin zalecił więc zrobiłam, ostatni progesteron badałam na początku razem z betą więc już trochę czasu minęłoA po co progesteron? Masz niedomogę lutealną?
Ja mam utrogestan bo jakoś jestem spokojniejsza jak coś biorę , nawet z Poznania gin się śmiał ze mnie że dla mojej psychiki będę brała do 20 tygLuteinę i duphaston ?
Ja rozumiem. A badałaś progesteron?Ja mam utrogestan bo jakoś jestem spokojniejsza jak coś biorę , nawet z Poznania gin się śmiał ze mnie że dla mojej psychiki będę brała do 20 tygno ja zaraz panikuję przez te poronienia
![]()
Nie badał mi lekarz chyba nawet przy drugiej przy krwotokach dawał mi i jakoś tak zostało bo pierwsza mialam bez niczego i straciłam ciążęJa rozumiem. A badałaś progesteron?
Mi w poprzedniej ciąży był na granicy 10 więc no musiałam stosować
Jesteś z Poznania albo okolic?Ja mam utrogestan bo jakoś jestem spokojniejsza jak coś biorę , nawet z Poznania gin się śmiał ze mnie że dla mojej psychiki będę brała do 20 tygno ja zaraz panikuję przez te poronienia
![]()
O jej to współczuję strachu i bólu synkowiJesteś z Poznania albo okolic?
W piątek byłam na tej swojej zaplanowanej wizycie. Ginekolog miał trochę ubaw, że po tym biochemie tak szybko poszłoSerduszko bije
zarodek z 3 dni młodszy, ale to bez różnicy…
A żeby mi SORów nie było za mało w tym tygodniu, to dzisiaj byłam z moim trzylatkiem. Tak przydzwonil w ścianę, że guz mu wyskoczył w pół sekundy zanim do niego dobiegłam. Ogromny guz i zaczął się na nim robić krwiak, więc zdecydowaliśmy, mimo braku niepokojących objawów, pojechać to sprawdzić. Boli go główka, ale nie cały czas u generalnie dzielnie to zniósł. Nawet sam lekarzowi opowiadał co się wydarzyło i gdzie boli. A mój syn po prostu postanowił był t-rexem, bujał się na boki na wąskim korytarzu i tak się bujnął, że spotkał się ze ścianą. Nie wiem czy policja by w to uwierzyła, bo taki guz, to pomyślałabym, że prędzej ktoś nabije jak się rozpędzi na ścianę, a nie uderzy bokiem na takiej wąskiej przestrzeni.
Na szczęście więcej mojego strachu niż trzeba, ale lekarze podeszli profesjonalnie, nikt mnie nie wyśmiał, ani nie zbagatelizował.
Mój miał takiego guza na głowie na pół czoła dosłownie.Jesteś z Poznania albo okolic?
W piątek byłam na tej swojej zaplanowanej wizycie. Ginekolog miał trochę ubaw, że po tym biochemie tak szybko poszłoSerduszko bije
zarodek z 3 dni młodszy, ale to bez różnicy…
A żeby mi SORów nie było za mało w tym tygodniu, to dzisiaj byłam z moim trzylatkiem. Tak przydzwonil w ścianę, że guz mu wyskoczył w pół sekundy zanim do niego dobiegłam. Ogromny guz i zaczął się na nim robić krwiak, więc zdecydowaliśmy, mimo braku niepokojących objawów, pojechać to sprawdzić. Boli go główka, ale nie cały czas u generalnie dzielnie to zniósł. Nawet sam lekarzowi opowiadał co się wydarzyło i gdzie boli. A mój syn po prostu postanowił był t-rexem, bujał się na boki na wąskim korytarzu i tak się bujnął, że spotkał się ze ścianą. Nie wiem czy policja by w to uwierzyła, bo taki guz, to pomyślałabym, że prędzej ktoś nabije jak się rozpędzi na ścianę, a nie uderzy bokiem na takiej wąskiej przestrzeni.
Na szczęście więcej mojego strachu niż trzeba, ale lekarze podeszli profesjonalnie, nikt mnie nie wyśmiał, ani nie zbagatelizował.
Mam duphaston ,encorton, heparynę, Accofil,suple i teraz na wizycie dostałam euthyrox 25 bo tsh mi skoczyło mocno do góryA jakie leki bierzesz?? Ja mam jedne na podtrzymanie tylko