poziomkowa00
Fanka BB :)
To moje z zeszłego miesiąca i takie same normy mam jak @Monique321To u mnie kilka miesięcy temu zupełnie inny przedział

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moje z zeszłego miesiąca i takie same normy mam jak @Monique321To u mnie kilka miesięcy temu zupełnie inny przedział
Mam to samo! Licze, ze to zwiastuje porzadny koniec miesiaca!Kurczę, przez to ze żadna teraz nie testuje jakoś mi sie dłużychcialabym popatrzeć nawet na jakies cienie
![]()
No właśnie jakiś smutny ten wrzesieńMam to samo! Licze, ze to zwiastuje porzadny koniec miesiaca!
Ja już nawet szukam wątków, gdzie dziewczyny pokazują swoje cienie i kreskiMam to samo! Licze, ze to zwiastuje porzadny koniec miesiaca!
Podpisuję się obiema rękami i nogamiPetycja idzie! Kazda sikajaca ma miec 2 kreski!licze na duza ilosc podpisow
![]()