reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

reklama
Cześć dziewczyny! Długo zwlekałam żeby się przywitać, śledzę Was od początku. Moj termin z OM to 8 maja, mam nadzieję że dotrwam z Wami. W domu mam synka, 3 i pół roku, w maju poroniłam dokładnie w 6 tygodniu. Teraz jestem 6w3d, byłam dzis na wizycie, zarodek jest w macicy, ma 2 mm ale serduszka jeszcze nie ma, doktor powiedział ze to normalne bo widać ❤️ od 3 mm. To była wpadkowa wizyta, teraz w czwartek mam swojego prowadzącego, mam nadzieję że będzie już słuchać serduszko. Trzymam kciuki za Was wszystkie.

Hej hej , u mnie termin 4 maj 😁 ale mam pytań kilka 🤔 u mnie w 5t4d pojawiło się jednorazowe plamienie jak w drugi dzień miesiączki na szczęście wszystko dobrze jest tylko od kilku dni bóle brzucha i dziś zauważyłam lekko brązową wydzieline i znów zaczynam sie martwić. Czy któraś z was miała cos podobnego ? Jak tak to prosze opowiedzcie jak to u was wyglądało 😀

Cześć dziewczyny! Długo zwlekałam żeby się przywitać, śledzę Was od początku. Moj termin z OM to 8 maja, mam nadzieję że dotrwam z Wami. W domu mam synka, 3 i pół roku, w maju poroniłam dokładnie w 6 tygodniu. Teraz jestem 6w3d, byłam dzis na wizycie, zarodek jest w macicy, ma 2 mm ale serduszka jeszcze nie ma, doktor powiedział ze to normalne bo widać ❤️ od 3 mm. To była wpadkowa wizyta, teraz w czwartek mam swojego prowadzącego, mam nadzieję że będzie już słuchać serduszko. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Przepraszam, że tak wbiłam, ale zastanowiła mnie ta teoria o serduszku od 3 mm....bo u mnie serduszko było kiedy dzidzius miał 1,8mm 🤔

Przepraszam, że tak wbiłam, ale zastanowiła mnie ta teoria o serduszku od 3 mm....bo u mnie serduszko było kiedy dzidzius miał 1,8mm 🤔
Nie mam pojęcia, tak powiedział lekarz dzisiaj 🤷‍♀️ będę u swojego w czwartek to podpytam. Nie badałam teraz bety, ale słyszałam że serduszko jest od ok 10000 a u mnie jeśli przyrasta o te 66 procent to dziś byłoby około 6000. Nie czytam nawet , nie chce się dodatkowo stresować, po poronieniu człowiek ma najczarniejsze scenariusze w głowie 🥺 czekam już grzecznie do czwartku

reklama
Do góry