RóżowaAura
Zaangażowana w BB
Laski zaczynam dzisiaj dni płodne a po basenie nabawiłam się jakieś infekcji.. Jak myślicie mogę wziąć jakieś leki dopochwowo ? Nie będzie to przeszkodą w staraniach ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są teraz kapsułki jednorazowe. Ale czy wpłynie to na jakość owulacji, nie wiem. Na pewno infekcja temu nie sprzyjaLaski zaczynam dzisiaj dni płodne a po basenie nabawiłam się jakieś infekcji.. Jak myślicie mogę wziąć jakieś leki dopochwowo ? Nie będzie to przeszkodą w staraniach ?
No faktycznie dosc wczesnie jeszcze, wiec na spokojnieHej , u mnie dziś 9 dpo , zrobiłam rano test skoro mam ich tyle w domu ale niestety biel wiziramimo , że wiem , że to jednak wcześnie to jakoś tak przykro , ogólnie czuję się tak jak zawsze nic nadzwyczajnego u sobie nie zaobserwowałam
![]()
Wczoraj 7... Strasznie coś szybko idzie mi ten cykl.Który dzień cyklu?
No odpowiednie przygotowanie to podstawa![]()
HejCześć Wszystkim
Jak nastawienie przed najbliższym testowaniem? Jakies nietypowe objawy zaobserwowane? Ja niestety u siebie nic nie zaobserwowałam oprócz brzydkiego spadku temp, ale tlumacze to troche nieprzespana nocąmam nadzieję ze to nie na
![]()
Jeny, podziwiam za zimną krew i cierpliwośćHejja dziś niby 10dpo cholernie kusiło mnie rano testować ale zachowałam twardość i czekam na jutro jeśli @ się nie pojawi
ale ogólnie nie nastawiam się na nic, takie dziwne te objawy i słaby prog to o czym tu marzyć
choc nadzieja matką głupich wiadomo i do końca się tli, ale taka zrezygnowana raczej jestem. Dzisiaj z objawów cisza więc lepiej się chociaż funkcjonuje.
Mi zazwyczaj dłuży się dopiero druga część cykluWczoraj 7... Strasznie coś szybko idzie mi ten cykl.
O to lada chwila testowanieWczoraj 7... Strasznie coś szybko idzie mi ten cykl.