reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Zrobiłam raz jeszcze, ten co był podwyższony jest w normie ale inny jest powyzszony o parę jednostek GGTP = 46 a norma jest do 38, wszystkie inne w normie. Wedlug tego co znalazłam nie jest to duże podwyższenie.
No ja wczoraj napisalam do tego lekarza sprzed 2 tyg i nadal twierdzi ze takie tetno jest ok 🤷🏼‍♀️ Ale no nie powiem, jestem lekko obsrana.

No ja wczoraj napisalam do tego lekarza sprzed 2 tyg i nadal twierdzi ze takie tetno jest ok 🤷🏼‍♀️ Ale no nie powiem, jestem lekko obsrana.
No ja to rozumiem, ale jak wczoraj było ok to chyba wszystko w normie ?
Mi lekarka mówiła, jeśli dobrze pamiętam że norma jest 110-160, a może być podwyższona w tych tygodniach w 1 trymestrze i jest to fizjologiczne, ja to rozumiem tak że może ale nie musi, chyba przede wszystkim liczy się że jest w normie

No ja to rozumiem, ale jak wczoraj było ok to chyba wszystko w normie ?
Mi lekarka mówiła, jeśli dobrze pamiętam że norma jest 110-160, a może być podwyższona w tych tygodniach w 1 trymestrze i jest to fizjologiczne, ja to rozumiem tak że może ale nie musi, chyba przede wszystkim liczy się że jest w normie
Tez tak myslalam. Ze wlasnie ono z czasem sie rozkreca. Wiedzialam ze w ktoryms momencie zasuwa i stabilizuje sie po 12 tyg. No a ona wczoraj wyjechala, ze za wolno ale mam sie nie przejmowac. Mowie no wiedzialas komu powiedziec 😃

Tez tak myslalam. Ze wlasnie ono z czasem sie rozkreca. Wiedzialam ze w ktoryms momencie zasuwa i stabilizuje sie po 12 tyg. No a ona wczoraj wyjechala, ze za wolno ale mam sie nie przejmowac. Mowie no wiedzialas komu powiedziec 😃
Noo dokładnie… ale chyba nie ma sie czym przejmować.
Ja też jak dostaje jakiekolwiek podwyższenie, obniżenie to panikuje, ale stwierdziłam że poczekam do konsultacji czy mam się tym zająć czy to nic.
Jakby mało nam było stresów teraz…
Mnie chwilami ogarnia taki stres o te prenatalne że muszę wziąć kilka głębszych… oddechów 🤣

Noo dokładnie… ale chyba nie ma sie czym przejmować.
Ja też jak dostaje jakiekolwiek podwyższenie, obniżenie to panikuje, ale stwierdziłam że poczekam do konsultacji czy mam się tym zająć czy to nic.
Jakby mało nam było stresów teraz…
Mnie chwilami ogarnia taki stres o te prenatalne że muszę wziąć kilka głębszych… oddechów 🤣
Teraz dupe truje czatowi. On uparcie, ze mam spac spokojnie, ja co pol godziny pisze ze jednak sie boje 😂

reklama
Do góry