Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze trochę za mocno jak na owulacje. Wczoraj zaczęłam trochę plamić na różowo, a seksów nie było więc nic mi tam nie naruszył, bo mam nadżerkę to się tak zdarza czasem. Ale dzisiaj to tak poleciało, że aż si3 wystraszyłam. No zobaczymy co dalej, jakaś anomalia. Często plamię ale pod koniec cyklu a nie zaraz po okresie. Nie wiem nie będę sobie głowy psuć narazie.Moze to na owulację?
Póki nie ma okresu wszystko moze sie zdarzyć. Czekamy![]()
O tak!Też teraz spojrzałam na pierwszą stronę i faktycznie malutkow takim razie październik jest nasz, tam musi byc więcej
![]()
A który masz dzień cyklu?Kurcze trochę za mocno jak na owulacje. Wczoraj zaczęłam trochę plamić na różowo, a seksów nie było więc nic mi tam nie naruszył, bo mam nadżerkę to się tak zdarza czasem. Ale dzisiaj to tak poleciało, że aż si3 wystraszyłam. No zobaczymy co dalej, jakaś anomalia. Często plamię ale pod koniec cyklu a nie zaraz po okresie. Nie wiem nie będę sobie głowy psuć narazie.
Robię testy owu 2 razy dziennie żeby tym razem nie przegapićMam nadzieję że wypadnie pik na wyjazd, w piątek rano wyjeżdżamy
![]()
No my w sumie też dajemy sobie spontanicznie pół roku do grudnia a potem będziemy myśleć jak nie wyjdzie jak to ugryźć. Afirmujmy zatem że przed grudniem się na pewno udaO tak!
Chociaż ja to już nawet grudzień mam zaplanowany hahaha bo jakoś nie sądzę żeby szybciej się udało..
Wtedy wleci żel na pewno , na razie próbujemy tak