reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2026

Ja też tak mam po ciąży pozamacicznej. Póki nie zobaczę bijącego serca, nie uspokoję się. W sumie póki nie zobaczę pęcherzyka w macicy.
Ja widziałam dwa tyg temu ale teraz jakoś ostatnio przestaly mnie boleć (*)(*) i do tego brzuch pobolewa więc wiadomo myśli tylko krążą w jednym kierunku. Tym bardziej że swoje już przeszłam .
Fakt uspokoję się dziś jak zobaczę USG ale za jakiś czas znowu będzie to samo nie wiem czy nie powinnam zaczerpnąć jakiejs porady , oszaleje z tym .

reklama
Ja idę dzisiaj i mam nadzieję zobaczyć serduszko i wgl pęcherzyk w macicy :) (po ciąży pozamacicznej jestem trochę naminowana) 🤐
Trzymam kciuki bardzo mocno w takim razie! Rozumiem ten stres w takiej sytuacji. Ja przy pierwszej ciąży po wielkich staraniach też ciagle w stresie, za to teraz przy drugiej na luzie doczekałam wizyty.

Ja widziałam dwa tyg temu ale teraz jakoś ostatnio przestaly mnie boleć (*)(*) i do tego brzuch pobolewa więc wiadomo myśli tylko krążą w jednym kierunku. Tym bardziej że swoje już przeszłam .
Fakt uspokoję się dziś jak zobaczę USG ale za jakiś czas znowu będzie to samo nie wiem czy nie powinnam zaczerpnąć jakiejs porady , oszaleje z tym .
Niestety tak to jest, że raz mocniej się czuje objawy raz słabiej. Po przeżyciach niestety psychika też daje popalić.

Cześć dziewczyny 🌸 miłego dnia wszystkim i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!

U mnie sytuacja taka, że nudności się zaostrzają, dostałam na wizycie receptę na Xonvea, ale szczerze mówiąc średnio bym oceniła efekty- nudności są, raz mniej, raz bardziej. Dzisiejszy poranek zdecydowanie należał do tych gorszych 🤢

Cześć dziewczyny 🌸 miłego dnia wszystkim i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!

U mnie sytuacja taka, że nudności się zaostrzają, dostałam na wizycie receptę na Xonvea, ale szczerze mówiąc średnio bym oceniła efekty- nudności są, raz mniej, raz bardziej. Dzisiejszy poranek zdecydowanie należał do tych gorszych 🤢
Współczuję bardzo. Przy poprzedniej ciąży 3mce wymiotów to była moja codzienność 🙈. Teraz na razie tylko 2x i mdłości, więc mam nadzieję,że tak pozostanie.

Spróbuj z imbirem, dużo dziewczyn Cola pomaga, ale wiadomo trzeba próbować i szukać swojego sposobu, a czasem nic nie daje efektów.

Oby jak najszybciej Ci minęło 🍀

Ja już po. Pęcherzyk urósł trochę, wszystko wygląda ok, ale nie ma ❤️🥺 są dwie opcje, albo ciąża jest młodsza albo zatrzymał się jej rozwój. Mam przyjść za tydzień, po poronieniu dostałam progesteron dopochwowo. Przyznam szczerze że jeszcze niby nic nie wiadomo, ale ja wiem, że jak tym razem się nie uda to odpuszczam. Nie mam na to siły. I oczywiscie już mam wrażenie że mnie piersi mniej bolą i chodzę i się macam jak idiotka 🫣

Współczuję bardzo. Przy poprzedniej ciąży 3mce wymiotów to była moja codzienność 🙈. Teraz na razie tylko 2x i mdłości, więc mam nadzieję,że tak pozostanie.

Spróbuj z imbirem, dużo dziewczyn Cola pomaga, ale wiadomo trzeba próbować i szukać swojego sposobu, a czasem nic nie daje efektów.

Oby jak najszybciej Ci minęło 🍀
Imbir mi pomagał na samym początku kiedy myślałam, że mam potężne nudności… 😂 młoda i głupia byłam 😂
O Coli słyszałam, ale nie próbowałam, wyślę Starego do sklepu 😅
Dzięki za rady!

reklama
Do góry