Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczęłam biegać w marcu - po tym jak moja przyjaciółka po urodzeniu bliźniorków powiedziała, że nienawidzi słabości swoich nóg gdy trzeba nosić czasem 24h/ dobęA dziewczyny, wprowadziliście coś żeby zwiększyć prawdopodobieństwo zajścia oprócz suplementacji? No aktywność fizyczna, dietę? Ja zaczęłam dbać bardzo o to co jem, ale z aktywność ciężko... Praca siedząca i ledwo udaje mi się wyrobić normę kroków, a co dopiero jakieś ćwiczenia. Jeśli mogę zapytać jak u Was z tymi rzeczami?![]()
Ja rzuciłam palenie już jakieś 3 lata temu,alkohol bardzo sporadycznie bo nie lubię mieć kacaA dziewczyny, wprowadziliście coś żeby zwiększyć prawdopodobieństwo zajścia oprócz suplementacji? No aktywność fizyczna, dietę? Ja zaczęłam dbać bardzo o to co jem, ale z aktywność ciężko... Praca siedząca i ledwo udaje mi się wyrobić normę kroków, a co dopiero jakieś ćwiczenia. Jeśli mogę zapytać jak u Was z tymi rzeczami?![]()
No to ja poszłam pobiegać dwa dni temu i nie mogę spać z bólu xd takie mam zakwasy... Ale może akurat coś to da. Na pewno nie zaszkodziJa zaczęłam biegać w marcu - po tym jak moja przyjaciółka po urodzeniu bliźniorków powiedziała, że nienawidzi słabości swoich nóg gdy trzeba nosić czasem 24h/ dobępoczytałam też o cyklu nasion i coś tam wdrożyłam żeby wspierać hormony od naturalnej strony + 2L wody obowiązkowo, więcej ryb i zero alkoholu już od dobrych 6 miesięcy ✌
Oki dobra hahSpadac na plotki na wrzesniowe! Tam jeszcze zostaly dziewczyny do testowania, nie zostawiajmy ich bez wsparcia i kibicowania
Meldowac sie tylko z datami na testowanie i wracamy tu 1-szego![]()
Aby ten 28 był dla nas obu szczęśliwyU mnie jak nic się nie przesunie to będę testować 28 października więc możesz mnie zapisać![]()
Ty też 28? Oby tak było,bo u mnie ten test wczorajszy mnie trochę złamałAby ten 28 był dla nas obu szczęśliwy![]()
Mnie w tym miesiącu wiele rzeczy załamałoTy też 28? Oby tak było,bo u mnie ten test wczorajszy mnie trochę złamał![]()