Hermeneg
Fanka BB :)
3w nocy.. coś jakby lekko było, ale narazie nic z tym nie robię i uznaje za błąd testu. Powiedzcie Wy też to widzicie czy ja sobie wmawiam?
Ja nie widzę niestety nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3w nocy.. coś jakby lekko było, ale narazie nic z tym nie robię i uznaje za błąd testu. Powiedzcie Wy też to widzicie czy ja sobie wmawiam?
Tez tak jakby niepełna kreska. Będę sikać jutro jeszcze raz, jak się będzie poprawiać pomyśle co dalej, a jak zniknie znaczy że wadliwy test.Coś tam po prawej przebija- wg mnie
To superDziękuję, że pytasz
Tak, przeszła. Już od wczoraj jest spoko ale środa i czwartek to był koszmar.
Dezamigren nie polecam jak coś![]()
No właśnie widzę dół tej kreseczki - więc jutro sobie powtórz na spokojnieTez tak jakby niepełna kreska. Będę sikać jutro jeszcze raz, jak się będzie poprawiać pomyśle co dalej, a jak zniknie znaczy że wadliwy test.
Coś tam świta, ale ja nie jestem obiektywna3w nocy.. coś jakby lekko było, ale narazie nic z tym nie robię i uznaje za błąd testu. Powiedzcie Wy też to widzicie czy ja sobie wmawiam?
Ja mam 13 więc tak ni wTo wszystko zależy jak długa jest faza lutealna przy 14 dniowej bada się 7dp.
Ja przy 10dniowej fazie lutealnej badam 5dp
Chyba nawet dopóki nie ma pępowiny to nic się nie stanie.Z tego co czytałam to póki się nie zagnieździ nic mu nie zaszkodzi. Wiec moim zdaniem do 6dpo nie ma ryzyka, ale każdy robi według własnego sumienia.
Ja coś widzę! Koniecznie powtórz rano3w nocy.. coś jakby lekko było, ale narazie nic z tym nie robię i uznaje za błąd testu. Powiedzcie Wy też to widzicie czy ja sobie wmawiam?
Według mnie coś przebija ❤3w nocy.. coś jakby lekko było, ale narazie nic z tym nie robię i uznaje za błąd testu. Powiedzcie Wy też to widzicie czy ja sobie wmawiam?