reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Jestem po wizycie mamy pęcherzyk 🥰 8,2 mm ale niestety mam 3 cm torbiel na jajniku 🤯 trochę się teraz martwię przez to
Spokojnie, moja bliska przyjaciółka też miała taką sytuacje i pociesze Cię miała większą torbiel i koniec końców skończyło się to happy endem i urodziła zdrowego synka.

U mnie też, nie śpię, ale jestem śpiąca. Do tego nie polecam kichania, ojej jak bolała macica po kichnięciu :D

Bardzo się cieszę, pozytywne testy ciążowe mam od 3 dni, byłam dziś na becie 🩸🤞 Jeśli wyniki będą takie jak myślę to trzeba będzie opuścić staraczki październikowe i zawitam tutaj ❤️ Jak się czujesz? U mnie od 10 dpo ciągle skurcze w macicy, bardzo podobne do okresowych 🤐🥴 co doprowadza mnie do szału, poza tym nic więcej

Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki 🤞za betę, ja to idę jutro albo pojutrze na wyniki. Co do objawów raczej mam ciągnięcie, gdy szybko wstanę, no i nie polacam kichania :D jakby mi macice miało rozerwać... No i mega ból piersi. Mam od dwóch dni ból głowy, a że nie chce brać na razie leków, to zdycham, wczoraj przespałam cały dzień, nigdy nie byłam tak bardzo zmęczona. No i brak apetytu, ale teraz trochę wiecej jem. Najgorzej odstawić mi napoje gazowane, uwielbiam cole z lodem <3

reklama
Hej, to i ja nieśmiało dołączę.. 🫣 ostatnia miesiączka 10.09. W sobotę 04.10. Pierwszy pozytywny test i beta z tego dnia 41,30 mIu/ml progesteron 15,7 ng/ml
Dziś byłam powtórzyć betę i zobaczymy jaki będzie wynik 🤞🏼
W czerwcu zaszłam w swoją pierwszą ciążę niestety w lipcu operacja, ponieważ ciąża okazała się pozamaciczna. Natomiast we wrześniu miałam badanie drożności jajowodów i lekarz dał zielone światło na starania, choć te doświadczenia sprzed kilku miesięcy nie pozwalają jeszcze się cieszyć..
Przyciągam dobrą energię i pozytywne wibracje 🤞🏼♥️

Do góry