reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Nie wytrzymałam i jednak dziś pobiegłam na betę 😅 wynik 3659 +150,7% 🥰 prog mi trochę spadł bo 23,100 muszę jutro zapytać o to lekarza
Super wynik, już nie ma co się martwić, a jutro i tak wszystkiego się dowiesz ☺️
Cześć kobiety...Jestem w 33dc (ok.4tc+5d) to moja pierwsza ciąża @ miała być 26.09.. w poniedziałek byłam u lekarza i było coś ale tylko 2mm...kazał zrobić betę, która wynosi 388...powiedzcie mi czy to normalne i mogę być spokojna czy mam się może martwić... powiedział że na razie to jedno badanie beta wystarczy i że się zobaczy co dalej...już sama nie wiem co mam myśleć..jutro idę na kolejną betę
nie ma co się martwić, nic dziwnego że jeszcze nic nie widział, bo to jeszcze dużo za wcześnie, najlepiej iść 2-3 tygodnie po planowanym okresie, na razie jeszcze za wcześnie, 6-7 tydzień będzie już widać serduszko. Cierpliwości ☺️

Super wynik, już nie ma co się martwić, a jutro i tak wszystkiego się dowiesz ☺️

nie ma co się martwić, nic dziwnego że jeszcze nic nie widział, bo to jeszcze dużo za wcześnie, najlepiej iść 2-3 tygodnie po planowanym okresie, na razie jeszcze za wcześnie, 6-7 tydzień będzie już widać serduszko. Cierpliwości ☺️
A ta beta 388 mlU na 32dc nie jest za mała? Jutro idę na kolejną i oczywiście mam nadzieję na przyrost ale i tak się stresuje :/

Do góry