ShadowLuna
Fanka BB :)
eh... współczuje... trzymaj się ciepło... trzymam kciuki za to by się w końcu udało i to jak najszybciej, przytulam mocnoTak jak sie szybko przywitałam tak sie żegnam. Beta z 27 na 19. Miło bylo pomarzyć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eh... współczuje... trzymaj się ciepło... trzymam kciuki za to by się w końcu udało i to jak najszybciej, przytulam mocnoTak jak sie szybko przywitałam tak sie żegnam. Beta z 27 na 19. Miło bylo pomarzyć
Super wynik, już nie ma co się martwić, a jutro i tak wszystkiego się dowieszNie wytrzymałam i jednak dziś pobiegłam na betęwynik 3659 +150,7%
prog mi trochę spadł bo 23,100 muszę jutro zapytać o to lekarza
nie ma co się martwić, nic dziwnego że jeszcze nic nie widział, bo to jeszcze dużo za wcześnie, najlepiej iść 2-3 tygodnie po planowanym okresie, na razie jeszcze za wcześnie, 6-7 tydzień będzie już widać serduszko. CierpliwościCześć kobiety...Jestem w 33dc (ok.4tc+5d) to moja pierwsza ciąża @ miała być 26.09.. w poniedziałek byłam u lekarza i było coś ale tylko 2mm...kazał zrobić betę, która wynosi 388...powiedzcie mi czy to normalne i mogę być spokojna czy mam się może martwić... powiedział że na razie to jedno badanie beta wystarczy i że się zobaczy co dalej...już sama nie wiem co mam myśleć..jutro idę na kolejną betę
A ta beta 388 mlU na 32dc nie jest za mała? Jutro idę na kolejną i oczywiście mam nadzieję na przyrost ale i tak się stresuje :/Super wynik, już nie ma co się martwić, a jutro i tak wszystkiego się dowiesz
nie ma co się martwić, nic dziwnego że jeszcze nic nie widział, bo to jeszcze dużo za wcześnie, najlepiej iść 2-3 tygodnie po planowanym okresie, na razie jeszcze za wcześnie, 6-7 tydzień będzie już widać serduszko. Cierpliwości![]()
a jakiej długości masz przeważnie cykle i czy wiesz kiedy była owulacja?A ta beta 388 mlU na 32dc nie jest za mała? Jutro idę na kolejną i oczywiście mam nadzieję na przyrost ale i tak się stresuje :/
28-30 owulacja niestety nie wiem dokładnie była ale myślę, że między 12 a 15dca jakiej długości masz przeważnie cykle i czy wiesz kiedy była owulacja?
uważam że zrób przyrost po 48h i wtedy można porównać, to nie jest zły wynik, więc spokojnie, ważny jest przyrost a nie pojedynczy wynik, zrób również progesteron na wszelki wypadek28-30 owulacja niestety nie wiem dokładnie była ale myślę, że między 12 a 15dc
Nie,przeważnie parę kropel lub śluz jest lekko zabarwionyHej dziewczyny czy plamienie implantacyjne jest duże?
Dziękuję za odp. A jak pojawiają się skrzepy to raczej niedobrze? Wczoraj miałam betę 18, czyli teoretycznie 3 tc. Okres mi się spóźnił prawie 2 tyg. Mam 41 lat więc może miałam nieregularny cykl. Nie wiem co o tym myśleć...Nie,przeważnie parę kropel lub śluz jest lekko zabarwiony
Być może wyłapałaś ciążę biochemiczną. I tak, skrzepy nie wróżą nic dobrego.Dziękuję za odp. A jak pojawiają się skrzepy to raczej niedobrze? Wczoraj miałam betę 18, czyli teoretycznie 3 tc. Okres mi się spóźnił prawie 2 tyg. Mam 41 lat więc może miałam nieregularny cykl. Nie wiem co o tym myśleć...