ShadowLuna
Fanka BB :)
tygodniowo jestem 4t+6 i 19 dpoWowjak to u Ciebie dokładnie wygląda tygodniowo?
Tak wiem, jednak nadal to byłby szok, nigdy nie myślałam o bliźniakach. Na pewno na początku byłoby ciężko ale później suma summarum wyszłoby pozytywnie.To nie jest tak, że może być genetyczne -statystyka tylko.
Bliźniaki to podwójna owulacja, nic więcej. Czyli pękają 2 pęcherzyki. Z jednego jajnika - jednojajowe z dwóch pęcherzyków dwujajowe.
Rzadko jest tak, że to jest dziedziczne. To się przyjęło tak w społeczeństwie i tyle,idzie nie mieli po prostu wiedzy.
Mam tak samo każdemu w koło powtarzałam że ja to dzieci mieć nie będę, że po co mi one itp. A przyszło co do czego 30 na karku i sama zaczęłam coraz bardziej tego chcieć i namawiać męża, potem i on zaczął mówić że dobrze by było coś zostawić po sobie i komuś to wszystko oddać co nazbieraliśmy i tak w sumie to wpadliśmy tak szybko że oboje jesteśmy nadal w szoku ale się cieszymy. No ale jakby wyszły bliźniaki to byłby hardcore i chyba musiałabym wiele poczytać o wszystkimJa nie jestem "trochę zielona". Ja jestem całkowicie zielona i w sumie jestem przerażona, chociaż ciąża jak najbardziej planowana. Po prostu zarówno ja, jak i narzeczony, przez większość życia nie planowaliśmy dzieci i nigdy nas te tematy nie interesowały![]()