reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Ja mam pakiet z pracy medicover i właśnie 22.10 idę do nich, a pierwszy możliwy termin do jakiegokolwiek ginekologa (jest ich tam chyba z 9) do szpitala na patologię ciąży na NFZ mam 21 listopada, na szczęście Jeszcze będzie to pierwszy trymestr i może uda mi się zrobić prenatalne na NFZ
Z tego co się orientuję to nawet jak się chodzi prywatnie to lekarz wystawia tak czy siak skierowanie na badania prenatalne na NFZ (na 1 i 2). Jak jest inaczej to proszę niech ktoś mnie poprawi

Przed 9 rano bo u mnie jest od 8 30
To myślę, że już powinno być :/ tylko, że w mojej przychodni po próbki przyjeżdża dwa razy kurier. Zwykle jak miałam pobranie do 9:30 to wynik był do 15 a o 12 to w okolicach 20-21. Może umów się z lekarzem, że jak dostaniesz wynik to mu smsem podeślesz

To myślę, że już powinno być :/ tylko, że w mojej przychodni po próbki przyjeżdża dwa razy kurier. Zwykle jak miałam pobranie do 9:30 to wynik był do 15 a o 12 to w okolicach 20-21. Może umów się z lekarzem, że jak dostaniesz wynik to mu smsem podeślesz
Mam już betę : 1321,0
Progesteronu nie ma jeszcze
Dziś 5+3 coś mała ta beta martwi mnie to :(

Mam już betę : 1321,0
Progesteronu nie ma jeszcze
Dziś 5+3 coś mała ta beta martwi mnie to :(
A robiłaś wcześniej betę? Bo inaczej to ciężko stwierdzić. Najlepiej sprawdzic jak przyrasta. Ale beta jest też na tyle duża, że lekarz może już coś zobaczy na usg. Nie stresuj się, zaraz masz wizytę to obgadasz to z lekarzem :) trzymam kciuki

reklama
Tak :) ciąża młodsza wg sprzętu o jakieś 3 dni, 6+1, ale dobrze umiejscowiona i widzieliśmy bijące serduszko ! ❤️ pani doktor miała ciulowy sprzęt, a ze to nie moja lekarka tylko taka, która miała wolny termin to na przyszły tydzień umówimy się do mojej wtedy już będzie wszystko pięknie widać. ❤️

Do góry