Kciuki trzymam cały czasMam to samo aż mam lodowate ręce że stresu... Tylko spokoj nas uratuje![]()
reklama
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Sprawdzałam przed sekunda i nadal nie maNadal nie masz wyniku bety?
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Dziękuję to wiele dla mnie znaczyKciuki trzymam cały czas![]()
ShadowLuna
Fanka BB :)
A ja cały czas się stresuje USG w następną środę, jak ja dam radę tyle wyczekać... Mąż jeszcze się nakręca na bliźniaki, jakby można było wybrać
choć betę miałam na prawdę wysoką jak na mój dzień, ale progesteron mnie martwi, nie powtarzałam wyników by nie panikować. Wole żyć niewiedzą i nadzieją że wszystko w porządku i co ma być to będzie. Czeka mnie jeszcze wesele w sobotę, robię z wiadomych przyczyn za kierowcę, by się nikt nie domyślił że nie piję z innej przyczyny 
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Ile miałaś bety i w którym tc ?A ja cały czas się stresuje USG w następną środę, jak ja dam radę tyle wyczekać... Mąż jeszcze się nakręca na bliźniaki, jakby można było wybraćchoć betę miałam na prawdę wysoką jak na mój dzień, ale progesteron mnie martwi, nie powtarzałam wyników by nie panikować. Wole żyć niewiedzą i nadzieją że wszystko w porządku i co ma być to będzie. Czeka mnie jeszcze wesele w sobotę, robię z wiadomych przyczyn za kierowcę, by się nikt nie domyślił że nie piję z innej przyczyny
![]()
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Już się dogrzebalamA ja cały czas się stresuje USG w następną środę, jak ja dam radę tyle wyczekać... Mąż jeszcze się nakręca na bliźniaki, jakby można było wybraćchoć betę miałam na prawdę wysoką jak na mój dzień, ale progesteron mnie martwi, nie powtarzałam wyników by nie panikować. Wole żyć niewiedzą i nadzieją że wszystko w porządku i co ma być to będzie. Czeka mnie jeszcze wesele w sobotę, robię z wiadomych przyczyn za kierowcę, by się nikt nie domyślił że nie piję z innej przyczyny
![]()
Trzymam kciuki za Wasze wyniki bety 
Ale wiem co przeżywacie. Ja wczoraj jak na szpilkach czekałam na wyniki, a pojawiły się oczywiście wtedy jak miałam spotkanie w pracy i nie miałam jak zobaczyć wyniku
Chociaż piękny przyrost mi to wynagrodził
W piątek (10.10) 137 mIU/ml, a wczoraj 564 mIU/ml
Ale wiem co przeżywacie. Ja wczoraj jak na szpilkach czekałam na wyniki, a pojawiły się oczywiście wtedy jak miałam spotkanie w pracy i nie miałam jak zobaczyć wyniku
Chociaż piękny przyrost mi to wynagrodził
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Ale ta diagnostyka jest beznadziejna. Dopiero po 15 udało mi się zalogować ale pokazuje że wyników brak. Czyli tak jakby po 15 dopiero zarejestrowali badanieTrzymam kciuki za Wasze wyniki bety
Chociaż piękny przyrost mi to wynagrodziłW piątek (10.10) 137 mIU/ml, a wczoraj 564 mIU/ml
To_ja_olutka
Umówiłam sobie wizytę do lekarza na 22.10. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie ale znając mnie to tak
zamierzam prowadzić ciążę prywatnie i na NFZ. A jak to u was wygląda?
reklama
ShadowLuna
Ja mam pakiet z pracy medicover i właśnie 22.10 idę do nich, a pierwszy możliwy termin do jakiegokolwiek ginekologa (jest ich tam chyba z 9) do szpitala na patologię ciąży na NFZ mam 21 listopada, na szczęście Jeszcze będzie to pierwszy trymestr i może uda mi się zrobić prenatalne na NFZUmówiłam sobie wizytę do lekarza na 22.10. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie ale znając mnie to takzamierzam prowadzić ciążę prywatnie i na NFZ. A jak to u was wygląda?
Podziel się: