Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz załącznik 172635822.10 na usg widac bylo ze jestem przed owulacją. Tego tez dnia test owulacyjny pozytywny ,23.10 również pozytywny . Dzisiaj z porannego moczu zrobilam ciązowy i taki wynik . Czy to mozliwe ze juz by bylo widac ? Czy moze" pre test" ma do siebie to ze wychodzi taka kreska mimo braku ciązy ?
Jak dla mnie pozytywnyZobacz załącznik 172635822.10 na usg widac bylo ze jestem przed owulacją. Tego tez dnia test owulacyjny pozytywny ,23.10 również pozytywny . Dzisiaj z porannego moczu zrobilam ciązowy i taki wynik . Czy to mozliwe ze juz by bylo widac ? Czy moze" pre test" ma do siebie to ze wychodzi taka kreska mimo braku ciązy ?
A jakieś czułości był dzisiejszy?Dzisiejszy test negatywny więc wczorajszego nie ma co chyba brać pod uwage![]()
Zobacz załącznik 1726914 Czy to pozytywny? Środkowy jest lekką mało widoczną kreską lecz dzisiaj jak wstałam zrobiłam test ( w dni planowanej miesiaczki) i wyszedł negatywny
Negatywny
Ten test wyglada jakby kreska byla nie w tym miejscu plus jakby byl lekko uszkodzonyna zdjęciu nie widać ale jest lekka różowa kreska ale bardzo mało widoczna (zdjęcie pokazuje jakby tego nie było)
O którym teście mowa tym robionym dzisiaj podczas spodziewanej miesiączki, czy ten gdzie coś trochę widaćTen test wyglada jakby kreska byla nie w tym miejscu plus jakby byl lekko uszkodzonyzrob rano jeszcze jeden test