reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Bo 3 lata różnicy między dziećmi to chyba dosyć popularna różnica wieku :) bo 2 lata różnicy to dla mnie by było za mało, córka jeszcze mocno mamusiowa jest i mam nadzieję że do czerwca jej się to trochę już zmieni. I tak ogólnie to chyba często jak dziecko ma 2 latka to się zaczyna myśleć o kolejnym, tak mi się wydaje 😄

reklama
O rzeczywiście ile tutaj dwulatków 😀 ja mam różnice 2 i 3 lata, wolę 2 lata różnicy między dziećmi ale nie udało nam się wcześniej bo okres po porodzie dostałam dopiero 28 sierpnia i to był jedyny jaki miałam :) bez okresu nigdy nie udało mi się zajść ale mam koleżanki które tak zachodzą :)

Co do płci, to jest mi obojętne ale chyba wolałabym odrobinę bardziej dziewczynkę, żeby ze starszą córką mogły dzielić pokój (jak będzie chłopiec to początkowo też będą razem ale później jak zaczną dojrzewać to trzeba będzie oddać sypialnię i zrobić drugi, osobny pokój 😅). Poza tym wszystkie rzeczy po córce bym wykorzystała. Chociaż ubranka 56-86 sprzedałam ale w sumie i tak bym ich nie wykorzystała, bo córka urodziła się w grudniu, a teraz będzie czerwiec, więc pory roku nam się nie zgrały 😆 A pierwszy rok to jest zmiana rozmiaru co 2-3 miesiące.
Te na 92-98 które ma teraz już będą składowane 😄 No chyba że okaże się, że chłopak, to garstka ubranek zostanie, a reszta na Vinted 🙃

jestem w takim zawieszeniu przed jutrzejszym usg, że trudno fantazjować mi na temat płci 😩 czekam jak na „wyrok”.
ucieszyłabym się z każdej opcji ❤️
mąż przy teście od razu rzucił, że chciałby drugą dziewczynusię. kochamy być rodzicami dziewczynki, fajnie jakby były takie dwie małe psiapsi. a równie fajnie doświadczyć bycia rodzicami chłopca, więc wszystko nam jedno. fajnie by było gdyby się po prostu udało i było dobrze.

jestem w takim zawieszeniu przed jutrzejszym usg, że trudno fantazjować mi na temat płci 😩 czekam jak na „wyrok”.
mąż przy teście od razu rzucił, że chciałby drugą dziewczynusię. kochamy być rodzicami dziewczynki, fajnie jakby były takie dwie małe psiapsi. a równie fajnie doświadczyć bycia rodzicami chłopca, więc wszystko nam jedno. fajnie by było gdyby się po prostu udało i było dobrze.
Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞🏼♥️

Powodzenia 🤞🏻 🙂

czuję dokładnie to samo i też mam jutro usg, o której trzymać kciuki?

reklama
Do góry