reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Długoletnie staraczki w ciąży, a w końcu mamusie 🤰🤱

reklama
Ja to ostatnio żartowałam do znajomej, która ma dzieci w wieku Twoich starszych dzieci i powiedziała, że musi mi podrzucić resztę zabawek, które znalazła w piwnicy, bo sama już nie ma tego dla kogo trzymać...

Dla wnuków 😂.

Nie doceniła żartu 😂. Powiedziała, że to niemożliwe 😂.
Ile lat ma córa plutonowej?😂

Moja kuzynka w ten sposób została babcia w wieku 39 lat ;) niespodzianka od 19letniego syna 🤡
Moja była fryzjerka została babcią i mamą w tym samym czasie :D. Córkę sama urodziła mając 17 lat. Potem jak miała 34 to urodziła syna... Jakoś w odstępie 1-2 miesięcy od swojej córki.

Także bywa i tak.

Teraz chłopaki już chodzą do podstawówki i jak ich mama/babcia zabiera na wakacje to nieraz ludzie się trochę krzywo patrzą jak jeden mówi mamo a drugi babciu.

reklama
Moja była fryzjerka została babcią i mamą w tym samym czasie :D. Córkę sama urodziła mając 17 lat. Potem jak miała 34 to urodziła syna... Jakoś w odstępie 1-2 miesięcy od swojej córki.

Także bywa i tak.

Teraz chłopaki już chodzą do podstawówki i jak ich mama/babcia zabiera na wakacje to nieraz ludzie się trochę krzywo patrzą jak jeden mówi mamo a drugi babciu.
A to moja koleżanka z klasy w liceum tak miala. Urodziła córkę w klasie maturalnej, a w tym czasie dosłownie 2 miesiące wcześniej jej mama urodziła jej brata 🙈

Do góry