czubaczeq
Zaangażowana w BB
Wychowuję ich w sumie sama, ich ojciec się nie interesuje. Obecny partner z którym jestem w ciąży ... Również nie i nie mam co liczyć na jego pomocA partner nie może l4 na dziecko wtedy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wychowuję ich w sumie sama, ich ojciec się nie interesuje. Obecny partner z którym jestem w ciąży ... Również nie i nie mam co liczyć na jego pomocA partner nie może l4 na dziecko wtedy?
Rozumiem;( przykro mi. Mam nadzieję że uda się znaleźć opieke !Wychowuję ich w sumie sama, ich ojciec się nie interesuje. Obecny partner z którym jestem w ciąży ... Również nie i nie mam co liczyć na jego pomoc
Dużo sił dla WasSynek ma 8 lat więc zostaje z nim w szpitalu jeszcze muszę opiekę dla młodszego znaleźć bo starsza córka sobie poradzi. Mam nadzieję, że niczego nie złapie tamdziękuję za miłe słowa
![]()
Każdy podchodzi do tego inaczej mi pomaga to przetrwać po wielu stratach .Jednego dnia Co się uda a drugiego już nie musi przecież.
To jest dodatkowy i niepotrzebny stres![]()
Jaki masz ten detektor, że na tak wczesnym etapie już z niego możesz korzystać? Podeślesz nazwę albo link?Każdy podchodzi do tego inaczej mi pomaga to przetrwać po wielu stratach .
Wypisali do domu, mam 1km do nich w razie potrzeby. Jak wróciłam to dwa razy był wypływ krwi i narazie lekko podbarwiony śluz. Może się krwiak opróżnił@Brawurka ale musiałaś mieć strachama nadzieje ze krwawienie szybko przejdzie. Czy zostawili Cię w szpitalu?
Dziewczyny gratuluję pięknych zdjęć dzidziusiówpodczytuję ile mogę ale jestem sama z dziećmi w tym tygodniu więc dlatego mniej się odzywam
![]()
Trzymaj się! Miałam krwiaka w pierwszej ciazy i wszystko skończyło się dobrze. Ale faktycznie trzymałam się tego, że wstawałam tylko zrobić coś do jedzenia sobie i do toalety. Cały netfliks był wtedy mój. Mam nadzieję, że jak włączysz tryb oszczędzania się to wszystko będzie dobrze![]()
Trzymamy kciuki żeby krwawienie ustało i za tydzień były dobre wieści, że wszystko dobrzeWypisali do domu, mam 1km do nich w razie potrzeby. Jak wróciłam to dwa razy był wypływ krwi i narazie lekko podbarwiony śluz. Może się krwiak opróżniłza tydzień idę na kontrolę, zobaczymy
Leżę i siedzę, na tyle ile da się z 2-latka w domu ale wszystko ogarnia teraz mąż![]()
Jaki masz ten detektor, że na tak wczesnym etapie już z niego możesz korzystać? Podeślesz nazwę albo link?![]()
Dokładnie ten różowyJaki masz ten detektor, że na tak wczesnym etapie już z niego możesz korzystać? Podeślesz nazwę albo link?![]()
miałam jumpera błękitny w poprzedniej ciążyDokładnie ten różowy
dużo zdrowia dla synka i sił dla CiebieWychowuję ich w sumie sama, ich ojciec się nie interesuje. Obecny partner z którym jestem w ciąży ... Również nie i nie mam co liczyć na jego pomoc
gratulacjeCześć,
Chwilę was już podczytuję i dziś po usg stwierdziłam, że się ujawnię.Przeżyłam niemały szok, bo ciąża okazała się bliźniaczą. Póki co 7 tydz i 2 bijące serca.
Czy któraś z Was też może jest w bliźniaczej? Albo ma już bliźniaki w domu?
Ja mam córkę z grudnia 22’ i jestem przerażona jak to będzie…
Dziękuję, póki co od wieczora lekko podbarwiony śluz ale to się trzeba dobrze przyjrzeć żeby zauważyć@Brawurka jak noc, ustąpiło krwawienie?
miałam jumpera błękitny w poprzedniej ciążytez sobie chwaliłam.
dużo zdrowia dla synka i sił dla Ciebieteż wiem jaki to stres, na początku roku byłam dwa razy z córeczką w szpitalu, okropieństwo. ale wszystko to minie i będzie niedługo za Wami!
co do bety to Ci nie odpowiem jaka „powinna” być, po prostu nie ma sensu jej badać jak już jest serduszko.rozumiem Twój lęk, ale teraz obraz usg jest najważniejszy. a obraz usg u Ciebie był w porządku. kiedy masz kolejną wizytę? może uda Ci się ją odrobinę przyspieszyć jeśli tak się denerwujesz?
gratulacjez pewnością szok niemały!
wszystko na pewno sobie wspólnie ułożycie i oswoicie tę myśl. nie mam doświadczenia z bliźniakami, ale słyszę wiele głosów, że fajnie się razem wychowują takie maluchy
też mam córeczkę z 22 tylko września. na kiedy wypada Ci teraz dokladnie termin?