• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Synek ma 8 lat więc zostaje z nim w szpitalu jeszcze muszę opiekę dla młodszego znaleźć bo starsza córka sobie poradzi. Mam nadzieję, że niczego nie złapie tam :( dziękuję za miłe słowa ❤️
Dużo sił dla Was❤️w szpitalu może powiedz że jesteś w ciąży i poproś czy możecie być w izolatce? Moja młodsza Córeczka w tym roku dużo chorowała 2 razy byłyśmy na oddziale wiem jaki to stres..

@Brawurka ale musiałaś mieć stracha :( ma nadzieje ze krwawienie szybko przejdzie. Czy zostawili Cię w szpitalu?

Dziewczyny gratuluję pięknych zdjęć dzidziusiów ❤️ podczytuję ile mogę ale jestem sama z dziećmi w tym tygodniu więc dlatego mniej się odzywam 😊
Wypisali do domu, mam 1km do nich w razie potrzeby. Jak wróciłam to dwa razy był wypływ krwi i narazie lekko podbarwiony śluz. Może się krwiak opróżnił 🤷‍♀️ za tydzień idę na kontrolę, zobaczymy 🤷‍♀️

Trzymaj się! Miałam krwiaka w pierwszej ciazy i wszystko skończyło się dobrze. Ale faktycznie trzymałam się tego, że wstawałam tylko zrobić coś do jedzenia sobie i do toalety. Cały netfliks był wtedy mój. Mam nadzieję, że jak włączysz tryb oszczędzania się to wszystko będzie dobrze 🤗

Leżę i siedzę, na tyle ile da się z 2-latka w domu ale wszystko ogarnia teraz mąż ☺️

Wypisali do domu, mam 1km do nich w razie potrzeby. Jak wróciłam to dwa razy był wypływ krwi i narazie lekko podbarwiony śluz. Może się krwiak opróżnił 🤷‍♀️ za tydzień idę na kontrolę, zobaczymy 🤷‍♀️

Leżę i siedzę, na tyle ile da się z 2-latka w domu ale wszystko ogarnia teraz mąż ☺️
Trzymamy kciuki żeby krwawienie ustało i za tydzień były dobre wieści, że wszystko dobrze 🤞🏼♥️

Załączniki

• IMG_4192.png
    IMG_4192.png
    155,8 KB · Wyświetleń: 37
@Brawurka jak noc, ustąpiło krwawienie?😘

Dokładnie ten różowy
miałam jumpera błękitny w poprzedniej ciąży :) tez sobie chwaliłam.

Wychowuję ich w sumie sama, ich ojciec się nie interesuje. Obecny partner z którym jestem w ciąży ... Również nie i nie mam co liczyć na jego pomoc
dużo zdrowia dla synka i sił dla Ciebie 😘 też wiem jaki to stres, na początku roku byłam dwa razy z córeczką w szpitalu, okropieństwo. ale wszystko to minie i będzie niedługo za Wami!
co do bety to Ci nie odpowiem jaka „powinna” być, po prostu nie ma sensu jej badać jak już jest serduszko. ❤️ rozumiem Twój lęk, ale teraz obraz usg jest najważniejszy. a obraz usg u Ciebie był w porządku. kiedy masz kolejną wizytę? może uda Ci się ją odrobinę przyspieszyć jeśli tak się denerwujesz?
Cześć,
Chwilę was już podczytuję i dziś po usg stwierdziłam, że się ujawnię. :) Przeżyłam niemały szok, bo ciąża okazała się bliźniaczą. Póki co 7 tydz i 2 bijące serca.
Czy któraś z Was też może jest w bliźniaczej? Albo ma już bliźniaki w domu?
Ja mam córkę z grudnia 22’ i jestem przerażona jak to będzie…
gratulacje ❤️ z pewnością szok niemały! 😁 wszystko na pewno sobie wspólnie ułożycie i oswoicie tę myśl. nie mam doświadczenia z bliźniakami, ale słyszę wiele głosów, że fajnie się razem wychowują takie maluchy ❤️ też mam córeczkę z 22 tylko września. na kiedy wypada Ci teraz dokladnie termin?

reklama
@Brawurka jak noc, ustąpiło krwawienie?😘

miałam jumpera błękitny w poprzedniej ciąży :) tez sobie chwaliłam.

dużo zdrowia dla synka i sił dla Ciebie 😘 też wiem jaki to stres, na początku roku byłam dwa razy z córeczką w szpitalu, okropieństwo. ale wszystko to minie i będzie niedługo za Wami!
co do bety to Ci nie odpowiem jaka „powinna” być, po prostu nie ma sensu jej badać jak już jest serduszko. ❤️ rozumiem Twój lęk, ale teraz obraz usg jest najważniejszy. a obraz usg u Ciebie był w porządku. kiedy masz kolejną wizytę? może uda Ci się ją odrobinę przyspieszyć jeśli tak się denerwujesz?

gratulacje ❤️ z pewnością szok niemały! 😁 wszystko na pewno sobie wspólnie ułożycie i oswoicie tę myśl. nie mam doświadczenia z bliźniakami, ale słyszę wiele głosów, że fajnie się razem wychowują takie maluchy ❤️ też mam córeczkę z 22 tylko września. na kiedy wypada Ci teraz dokladnie termin?
Dziękuję, póki co od wieczora lekko podbarwiony śluz ale to się trzeba dobrze przyjrzeć żeby zauważyć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry