reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Synek ma 8 lat więc zostaje z nim w szpitalu jeszcze muszę opiekę dla młodszego znaleźć bo starsza córka sobie poradzi. Mam nadzieję, że niczego nie złapie tam :( dziękuję za miłe słowa ❤️
Dużo sił dla Was❤️w szpitalu może powiedz że jesteś w ciąży i poproś czy możecie być w izolatce? Moja młodsza Córeczka w tym roku dużo chorowała 2 razy byłyśmy na oddziale wiem jaki to stres..

@Brawurka ale musiałaś mieć stracha :( ma nadzieje ze krwawienie szybko przejdzie. Czy zostawili Cię w szpitalu?

Dziewczyny gratuluję pięknych zdjęć dzidziusiów ❤️ podczytuję ile mogę ale jestem sama z dziećmi w tym tygodniu więc dlatego mniej się odzywam 😊
Wypisali do domu, mam 1km do nich w razie potrzeby. Jak wróciłam to dwa razy był wypływ krwi i narazie lekko podbarwiony śluz. Może się krwiak opróżnił 🤷‍♀️ za tydzień idę na kontrolę, zobaczymy 🤷‍♀️

Trzymaj się! Miałam krwiaka w pierwszej ciazy i wszystko skończyło się dobrze. Ale faktycznie trzymałam się tego, że wstawałam tylko zrobić coś do jedzenia sobie i do toalety. Cały netfliks był wtedy mój. Mam nadzieję, że jak włączysz tryb oszczędzania się to wszystko będzie dobrze 🤗

Leżę i siedzę, na tyle ile da się z 2-latka w domu ale wszystko ogarnia teraz mąż ☺️

Wypisali do domu, mam 1km do nich w razie potrzeby. Jak wróciłam to dwa razy był wypływ krwi i narazie lekko podbarwiony śluz. Może się krwiak opróżnił 🤷‍♀️ za tydzień idę na kontrolę, zobaczymy 🤷‍♀️

Leżę i siedzę, na tyle ile da się z 2-latka w domu ale wszystko ogarnia teraz mąż ☺️
Trzymamy kciuki żeby krwawienie ustało i za tydzień były dobre wieści, że wszystko dobrze 🤞🏼♥️

Załączniki

• IMG_4192.png
    IMG_4192.png
    155,8 KB · Wyświetleń: 20
@Brawurka jak noc, ustąpiło krwawienie?😘

Dokładnie ten różowy
miałam jumpera błękitny w poprzedniej ciąży :) tez sobie chwaliłam.

Wychowuję ich w sumie sama, ich ojciec się nie interesuje. Obecny partner z którym jestem w ciąży ... Również nie i nie mam co liczyć na jego pomoc
dużo zdrowia dla synka i sił dla Ciebie 😘 też wiem jaki to stres, na początku roku byłam dwa razy z córeczką w szpitalu, okropieństwo. ale wszystko to minie i będzie niedługo za Wami!
co do bety to Ci nie odpowiem jaka „powinna” być, po prostu nie ma sensu jej badać jak już jest serduszko. ❤️ rozumiem Twój lęk, ale teraz obraz usg jest najważniejszy. a obraz usg u Ciebie był w porządku. kiedy masz kolejną wizytę? może uda Ci się ją odrobinę przyspieszyć jeśli tak się denerwujesz?
Cześć,
Chwilę was już podczytuję i dziś po usg stwierdziłam, że się ujawnię. :) Przeżyłam niemały szok, bo ciąża okazała się bliźniaczą. Póki co 7 tydz i 2 bijące serca.
Czy któraś z Was też może jest w bliźniaczej? Albo ma już bliźniaki w domu?
Ja mam córkę z grudnia 22’ i jestem przerażona jak to będzie…
gratulacje ❤️ z pewnością szok niemały! 😁 wszystko na pewno sobie wspólnie ułożycie i oswoicie tę myśl. nie mam doświadczenia z bliźniakami, ale słyszę wiele głosów, że fajnie się razem wychowują takie maluchy ❤️ też mam córeczkę z 22 tylko września. na kiedy wypada Ci teraz dokladnie termin?

reklama
@Brawurka jak noc, ustąpiło krwawienie?😘

miałam jumpera błękitny w poprzedniej ciąży :) tez sobie chwaliłam.

dużo zdrowia dla synka i sił dla Ciebie 😘 też wiem jaki to stres, na początku roku byłam dwa razy z córeczką w szpitalu, okropieństwo. ale wszystko to minie i będzie niedługo za Wami!
co do bety to Ci nie odpowiem jaka „powinna” być, po prostu nie ma sensu jej badać jak już jest serduszko. ❤️ rozumiem Twój lęk, ale teraz obraz usg jest najważniejszy. a obraz usg u Ciebie był w porządku. kiedy masz kolejną wizytę? może uda Ci się ją odrobinę przyspieszyć jeśli tak się denerwujesz?

gratulacje ❤️ z pewnością szok niemały! 😁 wszystko na pewno sobie wspólnie ułożycie i oswoicie tę myśl. nie mam doświadczenia z bliźniakami, ale słyszę wiele głosów, że fajnie się razem wychowują takie maluchy ❤️ też mam córeczkę z 22 tylko września. na kiedy wypada Ci teraz dokladnie termin?
Dziękuję, póki co od wieczora lekko podbarwiony śluz ale to się trzeba dobrze przyjrzeć żeby zauważyć

Do góry