• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nagłe ustąpienie mdłości

Ale Tobie rozwiewał. To jest słowo klucz. Tobie.
A innym kobietom sprzedał gratis 2 zawały bo nie mogły zlokalizować serduszka. No i po co to drążyć?
Będziesz pisać do Ministra Zdrowia żeby ze wszystkich placówek medycznych usunęli tego typu urządzenia? Badanie detektorem nawet na izbie często poprzedza badanie USG. Dlatego tak jak mówisz - ja osobiście, tak - ja, nie widzę nic dziwnego w tym żeby rozwiać swoje wątpliwości, a w razie co jechać na izbę. Lepiej o raz za dużo niż raz za mało. Zdania są podzielone jak widać, można się wymieniać doświadczeniami, a nie narzucać wyłącznie swoje zdanie. Ilość komentarzy, które zostawiasz pod postami nie świadczy o ich jakości. Tymi wtrąceniami nic nie wniosłaś do dyskusji, a sytuację próbujesz przedstawić jako ja kontra reszta świata. Wyluzuj :)

reklama
Będziesz pisać do Ministra Zdrowia żeby ze wszystkich placówek medycznych usunęli tego typu urządzenia? Badanie detektorem nawet na izbie często poprzedza badanie USG. Dlatego tak jak mówisz - ja osobiście, tak - ja, nie widzę nic dziwnego w tym żeby rozwiać swoje wątpliwości, a w razie co jechać na izbę. Lepiej o raz za dużo niż raz za mało. Zdania są podzielone jak widać, można się wymieniać doświadczeniami, a nie narzucać wyłącznie swoje zdanie. Ilość komentarzy, które zostawiasz pod postami nie świadczy o ich jakości. Tymi wtrąceniami nic nie wniosłaś do dyskusji, a sytuację próbujesz przedstawić jako ja kontra reszta świata. Wyluzuj :)
No tak, na izbie mają to faktycznie dobry argument :D nie żeby tam był personel przeszkolony w użyciu, co tam 🙈

Moim zdaniem detektory powinny być dostępne do sprzedazy tylko do placówek medycznych, a nie do indywidualnego użytku.

A Twoja ilość komentarzy może luźno świadczyć o tym, że sobie dorabiasz na boku polecając konkretne detektory. Ile płacą, daj znać to też się może wkręcę?

No tak, na izbie mają to faktycznie dobry argument :D nie żeby tam był personel przeszkolony w użyciu, co tam 🙈

Moim zdaniem detektory powinny być dostępne do sprzedazy tylko do placówek medycznych, a nie do indywidualnego użytku.
No, ciśnieniomierz też powinni obsługiwać tylko lekarze

A Twoja ilość komentarzy może luźno świadczyć o tym, że sobie dorabiasz na boku polecając konkretne detektory. Ile płacą, daj znać to też się może wkręcę?
Dobra, fajnie się gada, ale mam co robić w odróżnieniu od niektórych. Jeszcze tyle detektorów do opylenia 😅. Szkoda czasu na te gównoburze, które rozkręcacie. Odezwać się nie można bo ktoś tu ma monopol na udzielanie rad, które są jedyne i słuszne. Cześć, pozdrawiam 🤣

QUOTE=post,25904776]
Nie ma monopolu. Dajesz zwyczajnie 💩rady. Zestresowanym kobietom radzisz używać sprzętu na własną rękę, który może jeszcze je gorzej zestresować. Nie można powiedzieć, droga mamo - jeśli masz obawy, zasuwaj zwyczajnie na IP..? Nie można, bo trzeba polecić detektor i powiedzieć, że jeśli przez 3 sekundy nic nie wyłapiesz to nie panikuj. Aha spoko. A jak masz depresję to wyjdź na rower.

Tak było, faktycznie to nasz monopol. Idź sobie tam, skąd wyszłaś. Bez pozdrowień.

QUOTE=post,25904776]
Nie ma monopolu. Dajesz zwyczajnie 💩rady. Zestresowanym kobietom radzisz używać sprzętu na własną rękę, który może jeszcze je gorzej zestresować. Nie można powiedzieć, droga mamo - jeśli masz obawy, zasuwaj zwyczajnie na IP..? Nie można, bo trzeba polecić detektor i powiedzieć, że jeśli przez 3 sekundy nic nie wyłapiesz to nie panikuj. Aha spoko. A jak masz depresję to wyjdź na rower.

Tak było, faktycznie to nasz monopol. Idź sobie tam, skąd wyszłaś. Bez pozdrowień.
Może autorka posta sama zdecyduje, czy w ogóle rozważy tą opcję? Nie wiesz, czy ją to uspokoi czy zestresuje, chyba, że mierzysz innych swoją miarą. Co do IP - nie każdy lubi latać po szpitalach kilka razy w tygodniu, bo ma jakieś złe przeczucia, w takiej sytuacji chyba lepiej zainwestować w detektor? Co byś poleciła w tej sytuacji? Pić melisę czy położyć się w szpitalu?

Autorko detektor to jedna z opcji, ale wiedz, że jeśli się na niego zdecydujesz to będziesz potępiona 😂 używałam w pierwszej ciąży po poronieniu, dosłownie kilka razy, właśnie jak miałam napady złych myśli i już od 8go tygodnia można było znaleźć tętno, ale trzeba było się długo i cierpliwie naszukać, także to wbrew pozorom może zestresować, ale czy bardziej?
Kolejna sprawa to kwestia szkodliwości tego typu sprzętów, zdania są podzielone i jest to jak widać temat kontrowersyjny.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry