reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

No to i ja sie witam:-D
Dzis znow po 6h mialam ale tym razem dwa skurczyki z twardnieniem i tez troszku przybolaly ale nie bylo zle:tak:
Czarna ja jak jednej z rodziny kiedys pozyczylam wozek to w tym dniu jej dziewczynki z w nim koty wozily a ciuszki w trakcie uzywania jak juz urodzila to walaly sie po calej chcie a corki lalki w nie ubieraly a ze to byla strona mojego bylego kazalam mu zaingerowac bo mnie szlag trafial jak to widzialam tym bardziej ze ja juz bylam z Matim w ciazy i ta osoba wiedziala ze musi niedlugo oddac bo i mi sie przydaja! w efekcie ciuszkow dostalam kilka a na wozio znajomy mojego taty uszyl calkiem nowe poszycie:-)
Gosia czekamy na wiesci!!
Kurcze a ja bym sobie zjadla drozdzowke z budyniem albo serem:-D

reklama
gdzie kaka????

nam noc upłyneła na zabijaniu komarów:-(, nie wiem ile nam tego naleciało, a jeden w brzuch mnie nawet kujnął:wściekła/y:, i tak drapałam sie większośc nocy. Zaraz wstaje poprasuje ciuchy i cos z włosami zrobie. Jedziemy o 14 wiec będę dopiero jutro na bb.

czarna czy ty kiedyś zrobisz sbie dzień odpoczynku:-D
justuneczko ja własnie wcinam muszelki, od pewnego czsu poprostu musze je mieć w domu i stoja przy łożku, a podchodzą mi tylko z jednej piekarni :tak:
gosia oni to d.. zawracają, powodzenia na wizycie
wesolutka to masz troche do szpitala

hej hej!! i ja się witam piątkowo :-)
Dzisiaj mnie taka spiączka dopadła, że napisałam koleżance smsa, że przyjdę na 8-mą do pracy :-) już za 2-3 tygodnie zwolnienie..oj..ale będę spała !!!! w pierwszy dzień zwolnienia to planuje wyelgiwać się w łóżku do oporu!! może to być nawet cała doba :-)

Dziewczyny..do jakiego lekarza lepiej się udać po zwolnienie?? do gina (chodzę prywatnie), czy do ogólnego?? Gin nigdy nic nie wpsominał o zwolnieniu, wiec nie wiem zy bedzie chetna ...:-(

A z ta data na 01.11 pisałam o sobie bo ja z samiutkiego konca:-(

Była moja kolezanka i rece mi sie uginaja gdzie sa moje ciuszki:confused::confused::confused: bo to co ona mi oddała to:nerd::nerd::nerd: nie nadaje sie nawet na komentarz. No nic mówi sie trudno:dry:
Teraz sie zbieramy do mojej sis. wiec do wieczorka albo jutra
ehh.... Czarna - ja też jestem z samiutkiego końca..a jeszcze ginka zakłada, że ok 3 listopada urodze... ehhh...
A z tmi ciuszkami to tak jest... dasz coś komuś z dobrego serca, a okazuje się, że ten ktoś nie szanuje później ... Udanej wizytki u siostry!!

Tak powaznie to porodu w domu to tez bym nie chciala, bo nigdy nic nie wiadomo, a i rzeczywiscie posprzatac po sobie trzeba by bylo:tak:ja gdzies czytalam na bb tylko nie wiem ktore to forum bylo o jakiejs parce ktora na wlasne zyczenie 3 godziny chyba po pordzie wypisywala sie do domu...i tak 2 razy:tak:troche to ryzykowne , ale im sie podobalo bo urodzila , zabrala dzidzie i pojechala na obiad do mamy:-D
ja pochlonelam knedle:-Dpyszne byly. jytro tez bede robic bo mama bardzo lubi:tak:
Justyneczka poczta Ci wysle jak chcesz:tak:w sloiku:-D:-D:-D
Oj..ja tez nie zdecydowalabym sie na porod w domu...jak jest wszystko OK to nie ma problemu, ale nigdy sie nie przewidzi czy nie ebdzie jakis komplikacji...a pozniej traci sie czas na dojezdzie do szpitla karetka ...

a umnie:
biust - 103
brzuch - 100,5
biodra - 104.
szok!! ja biust zawsze mialam mniej niz 90!!

Witajcie.Czytam was już od jakiegoś czasu ale strasznie ciężko nadrobić i nadgonić wasze wypowiedzi.Ja mam termin na 28 października,to moja pierwsza ciąża- lekarze mówią że to dziewczynka będzie miała na imię Jagusia.Fajnie was tutaj odnaleźć,jakoś tak raźniej i wiele można sie dowiedzieć.Pozdrawiam

Witaj Wesolutka;-)

Poczytałam coscie tam naskrobały przez ten wczorajszy dzień. Normanie masakra;-) jakbyscie wszystkie w ciazy w domu siedziały;-):-D

Dopiero teraz czuję, ze odpoczęłam. Na tym szpitalnym łóżku było mi niewygodnie i ciągle siedziałam wiec plecki też dostąły w kość.

Hej z rana - ja noc miałam dziwną :baffled:
Wczoraj poszłąm obejżeć sobie oddział ginekologiczny, wypytać co i jak odnośnie porodu a w nocy to wszystko mi się śniło - porody, dzieci, płącz, lekarze :baffled::baffled::baffled:

Psychika to tak działa, że szok.

Wanilio tak jak Ty muszę czekać na decyzję - ale mam telefon do ZUS-u w Wawie na Senatorską i zadzwonię.
Wypytam u źródła.
Przecież mogli napisać - proszę poczekać na właściwą decyzję.
O ileż łatwiej by było.
:crazy::baffled:

Wczoraj rano miałam zapał ale po południu a raczej wieczorkiem padłam.
Po zwiedzaniu szpitala poszłam z koleżankami na herbatkę i miło pogaworzyłyśmy.
Ale ubaw miałyśmy jak we trzy brzuchatki paradowałyśmy po mieście.
Jeden facet przepuszczając nas na przejściu dla pieszych gębę otworzył ze zdziwienia i a jego żona czy współpasażerka śmiała się z niego.
Niezły widok był :-D:-D:-D

reklama
No witaj KAKA,dobrze,ze jestes:-)
Ja wczoraj odpuscilam sobie pichcenie CZARNA przez ten kregoslup i lezalam;-)Dzis noc byla dosc dobra przespalam i wstalam bez bolu,mam nadzieje,ze mnie nie chwyci w ciagu dnia.Dzis pelne rece roboty:szok:,znajomi beda wieczorem,a ja nie przyszykowana jeszcze.Pewnie odwiedze was dopiero we wtorek,bo oni w poniedzialek wyjezdzaja:tak:.Mamy zamiar pojechac cos pozwiedzac,a pogoda sie zapowiada:-DZYCZE WSZYSTKIM UDANEGO WEEKENDU!!!!

Do góry