reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam sie wieczorkiem:-)
Dzis odwalilismy z mezem kupe roboty ale teraz jak sie patrzy na te poleczki i to wsio co zrobilismy to oko cieszy:tak:
Teraz siedzimy sobie i odpoczywamy:tak:
Wiecie co mnie wkurza jak na gg ktos sie wpiepsza bo zna imie z katalogu gg i wmawia mi ze mnie zna albo chce sie umowic:wściekła/y: wlasnie taki palant przed chwila sie natrecal i wmawial mi ze bawilam sie z nim w Pubie!!ale mnie zdzaźnil:wściekła/y::angry:
Ppatga to tak ja ja dlugo bylas na weselu:tak: pobawilo by sie ale nie w tym stanie:no:
Moja ksiezniczka teraz sie ozywila :-D

reklama
kupiłam 1/3 książek dla syna i wydałam już 117 zł, masakra
naszło mnie na drożdżówkę ze śliwkami, idę ugniatać :-)
Ja ostatnio robiłam zakupy do szkoły i na szczsecie wsio za jednym zamachem pykło ponad 350 ale juz mam to z głowy!!!!!!!!!!!!!!!
Czesc mamuski!!
Ja dzis mam aktywny dzien od rana zakupy.Kupowlismy dzis z M polki do mebli dodatkowe i wiszacy regal do szfy wiec zaraz wsio ladnie poukladalam i posegregowalam co do szkoly a co na dwor do ubrania:tak:teraz mam czysto i przejzyscie nareszcie!!
Miedzy czasie robilam obiedek dzis potrawka z ryzu, groszek z marchewka bialy sosik i biale miesko pycha uwielbiam takie jedzonko!!teraz was czytam bo juz sie stesknilam a zaraz sie ubieramy i do tesciow na godzinke a potem wpadne do Wiki ksiazek i zeszytow wsio poopisywac i w owijki powkladac.
Ja tez dzis latam i nie mam czasu wslochac sie w mala bo tez cos malo aktywana :baffled:alwe teraz jak pisze to mnue puka gdzie niegdzie:tak:
Blond fajnie ze mamuska jest z Toba zawsze razniej
Justynka ja mam do IKEI 2h jazdy autem wiec nie mam jak sie wybrac teraz :-(a tak bym chciala:tak:szkoda ze nie maja sprzedazy wysylkowej:laugh2:
A z tym brzuchem tez tak mam nie raz ciezki i twardy jak kamien i ciagnie do dolu a dodatkowo odrazu czuje jak cisnie mnie na pecherz az kroku dac nie mozna:baffled:
Kaka to super ze tabletki dzialaja
Ewela GRATULUJE WIKTORII
Beza to zalezy od stopnia zaufania cay to normalne ze sie nie przejelas ale ja mimo ze mojemu ufam to bym sie wsciekla bo ze mnie straszna zazdrosnica jest:tak::wściekła/y:
Minisia ja tez dosc aktywnie ale mimo wszystko zawsze jak przysiadlam kucłam czy cos to mały zaraz dawał znaka a dzis bardzo leniwie. Na szczescie juz jest ok:rofl2:
Ja wytrzymałam na weselu d 23.30, ale powrotna droga to męczarnia, cała droge lało, prawie 100 km, objazdy i nasze polskie drogi, naszczęście M prowadził. Byliśmy w domu po 1, pospałam dzisiaj dlużej. Potem śniadanie, zakupy, na obiadek pstrągi z rusztu, te co złowili 2 dni temu. Potem pół godzinki drzemki, spacer do lasu, a zaraz bedzie gril, więc uciekam.
Acha po weselu strasznie bola mnie plecy i nogi, ale przynajmniej troche sobie potańczyłam i pojadłam. Moja jedna kuzynka jest na poczatku drugiej ciąży, a była jakas dziewczyna wyglądała na 6-7 miesiąc, piła wino no stop i jeszcze fajki paliła. nieżle nie.
To super ze sie wybawiłaś. A ta panieneczka to napewno byłą w ciazy???? a moze tylko wieksza była:sorry2:

My dzis wyladowalismy u moich rodzicow na kawce. 1,5h i do domku:-p Przywiozłam pomidorków wiec dzis na kolacyjke w smietanie z cebulka:rofl2: A pozatym nudy. Niby co chwila cos robie ale chyba to jest wymuszone wlasnie ta nuda:baffled: a w TV jak zwykle nic nie ma:-:)no:

Powiedzcie mi bo sie nie orientuje czy moj maz dostanie opieke z zakladu pracy na moje dzieci jak bede w szpitalu rodzila? bo to nie sa prawnie jego dzieci ale zglosil je w zakladzie jako osoby na jego utrzymaniu?????

ja ci nie pomoge niestety minisiu, kompletnie nie znam się na tym:no: wg mojej logiki tak powinno być, ale nie wiem nic w tym temacie.
oglądam Sopot festiwal, znowu ten Feel- za dużo go już w tv, mi już wychodzi bokiem:dry:
pochłonęłam 3 kawałki ciasta i jestem obżarta jak smok
ide dalej czytać;-)

minisia najgorsza ta droga, a co do gg to ja mam dle tego niewidoczny
czarnabyła bo marudziła ze przez dziecko wódki pić nie może

ja ponudze się w końcu w poniedziałek popołudniu, no może we wtorek, bo goscie jadą w poniedziałek, trzeba będzie ponaprawiac szkody i doprowadzić dom do ładu. Kaiowi zasmakowała wódka i teraz dalej piją wczorajsza weselną, moj M wczoraj kierował, więc dzisiaj nadrabia, a ja uciekłam do wyrka, bo plecy mnie bola

Powiedzcie mi bo sie nie orientuje czy moj maz dostanie opieke z zakladu pracy na moje dzieci jak bede w szpitalu rodzila? bo to nie sa prawnie jego dzieci ale zglosil je w zakladzie jako osoby na jego utrzymaniu?????
hmmmm wiem ze przysługuje za urodzenie 2 dni ale reszta:confused::confused::confused: byscie musieli popytac w zakłądzie najlepiej:tak:
Co do gg ja ignoruje i tyle:-p
czarnabyła bo marudziła ze przez dziecko wódki pić nie może
No tez miała zmartwienie i faktycznie wiele ja omineło:baffled::nerd:

A ja jestem MEGA szczesliwa bo moj smerfik ma znow ADHD:-D:-D:-D:-D

Witam z samego rańca. Juz od godziny spać nie mogę.

Co do gg to jak ktos mnie wkurza to go po prostu blokuję i tyle.

Czarna i nasze Smerfiki mogą mieć gorszy dzień.

Kurczaki wrzesień zbliza się wielkimi krokami:szok:

reklama
Cześć kobietki,
witam Was w ten piękny :-) niedzielny poranek!
U mnie w końcu pada i mam czym oddychać!!!:-):-):-)
Nareszcie!!!!
Ja już po śniadaniu, jajeczniczka na boczku z pomidorami i cebulą. Pychotka!!
Chwilę sobie poleniu****ę i zabieram się za szarlotkę, chyba, że Jasiek nie będzie chciał się sam bawić, to za pichcenie zabiorę się jak położę go spać.
Miłego dzionka.

Do góry