reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
I ja witam was porannie!
Dorotko dobrze że wszystko się układa. I ja wiem jsk to jest bez neta bo jakiś czas temu nie miałam przez 3 tyg!:baffled:
Mnie też czeka dziś prasowanie, muszę trochę nadgonić żeby ze wszystkim wyrabiać się na bierząco i nie mieć zaległości ale czasem się nie da:no:
Wczoraj byłam odebrać prawo jazdy i wracałam sama 100 km do domu a M siedział obok. Fajnie było przejechać się ale trochę mnie to stresowało. M trochę mi pomagał jak o coś go pytałąm i tak czułam się pewniej. Nie wiem kiedy sama wsiądę do auta:baffled:

Natusia bedzie dobrze napewno sie rozkrecisz i bedziesz sama jezdzic :-)
Jestem ciekawa co tam u EWELI bo albo nie doczytalam albo ona sie nie odzywa a ona teraz w sobote bierze SLUB CYWILNY :-)
Jak ktos ma jakies wiadomosci od niej to napiszcie mi prosze :-)

Dorotko trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Ja tez czekam na mojego synka i już nie mogę się doczekać aż go zobaczę, aż wrócimy do domku i będziemy razem we trójkę!:-) Też codziennie o nim myślę, o naszej wyczekiwanej kruszynce!:tak:

dorotko ja byłam w piatek na weselu i tylko do koscioła załozyłam buciki, potem latałam w japonkach, bo moje nogi niechca sie teraz we wszysttkie butu zmieścic, a obcasy odpadają. Miłej zabawy na weselu
natusia gratki pierwszej jazdy, ja teraz ograniczam prowadzenie, ale i tak musze wsiadać, no chyba ze chce być w domku uziemiona lub zasuwac 4 km

Witam sie srodowo:-)dzisiaj to pobilam rekord, spalam do 10.30!!!!!!!!!Zocha u dziadkow wiec zaszalalam:-)juz nie pamietam kiedy tak dlugo spalam, wszamalam sniadanko wypilam kawusie i jakos d...y nie chce mi sie ruszyc zeby wysprzatac mieszkanko ktore zamienia sie powoli w chlewik;-)
Rozmawialam przed chwila z moja kolezanka ktora urodzila, mowila ze miala szybki i w miare malo bolesny porod, o jak ja tez bym juz tak chciala!!Jestem tez z konca pazdziernika ale mam nadzieje ze ostatni beda pierwszymi:-D:-D:-p
Mam nadzieje ze wrzesien zleci tak samo szybko jak sierpien, i w koncu bede mogla sie "silowac" zeby choc troszke przyspieszyc porod (choc za pierwszym razem nie dalo to zadnych rezultatow).
Moj maluch caly dzien sobie chyba smacznie spi, dopiero jak ja klade sie spac, robimy z jackiem zaklady za ile sie zacznie ruszac, i zazwyczaj jest tak ze po 5 minutach moj brzuch faluje, podskakuje i przybiera dziwne formy:-DM. sie smieje ze maly zlosnik z niego rosnie (jego zdaniem po mamusi:rofl2:)
OK ide troche sie porusac bo korzenie zapuszcze na kanapie:tak:

MAGDASF1 fajnego masz zlosnika w brzuszku :-)
Moja mala teraz mnie fajnie kopie chyba wie ze z wami pisze i kopie mnie ostro i fajnie pepek wypycha :-)
Ja wczpraj dostalam orzeczenie od lekarza z zus w zwiazku z tym swiadczeniem rehabilitacyjnym i teraz mam czekan na decyzje a po decyzji na jakas kase wiec moze do konca wrzesnia sie jakiejs kasy doczekam :-(
PPATQA ja nigdy nie chodze i nie chodzilam w obcasach :-) N to wesele mam bardzo plaskie sandalki :-)

dorotko ie czasu czekałaś na orzeczenie bo ja dzis złozyłam papiery do zusu i nie wiem ile bedę czekac

dorotko ie czasu czekałaś na orzeczenie bo ja dzis złozyłam papiery do zusu i nie wiem ile bedę czekac

Mniej wiecej to bylo tak ze po 20 lipca zlozylam te papiery w zusie po poltorej tygodnia sotalam jakies pisemko ale ono nic nie znaczylo tylko tyle ze jeden zus w ktorym przesylalam chorobowe przeslal dokumenty na swiadczenie do zusu kolo mojego domu A wczoraj dostalam orzeczenie od lekarza Na to orzeczenie czekalam miesiac :crazy:

reklama
Ja sie zastanawialam czy pokazac relacje z porodow mojemu jackowi, zeby wiedzial co go czeka bo tera to hojrak pierwsza klasa, ale przed chwila skonczylam ogladac jeden filmik i zdecydowanie mu niepokarze bo sama jestem przerazona!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:
To moje sprzatanie jakos mi nie wychodzi, ale mamy czas do czwartku:-D:-Dchyba ze zarosne razem z brudem, hehe:-D

Do góry